sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 عنوان حرکتای جنین 133 بازدید | 22 پست سلام خانما خوبین من ۱۶ هفته و ۷ روزمه حرکتای نی نی حس میکنم ولی خیلی سخت تشخیص میدم که کی حرکت نی نی کی نه. بعضی روزام زیاده بعضی روزا خیلی کمشما چند هفته بودین حس کردین چجوری بود حرکتاش؟ 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘 1399/10/12 | 11:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malihe_goli76 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2691 از ۱۹هفته حس میکنمدیروز که داشتم با دقت به شکمم نگاه میکردم یه لگد محکم زد😂الان ۲۳هفتهامولی بازم گاهی اوقات نمیتونم خوب تشخیص بدم ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا میخواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد،اما اکنون میفهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....! 💕امیـــرکــبــیر💕
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 از ۱۹هفته حس میکنم دیروز که داشتم با دقت به شکمم نگاه میکردم یه لگد محکم زد😂الان ۲۳هفتهام ولی با ... عزیزم هدا حفظش کنه برات؟جفتت چی بود از ۱۹ حس کردی 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
malihe_goli76 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2691 عزیزم هدا حفظش کنه برات؟ جفتت چی بود از ۱۹ حس کردی قدامی هست عزیزم ممنونم خدا نینی شمارم حفظ کنه ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا میخواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد،اما اکنون میفهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....! 💕امیـــرکــبــیر💕
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 قدامی هست عزیزم ممنونم خدا نینی شمارم حفظ کنه قربونت اها من خلفیم فردا میرم تو ۱۷ هفته یه تکونایی تو شکمم هست یا نبض محکم دارم ولی خب بازم سخته تشخیص مخصوصا بچه اول😊 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
malihe_goli76 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2691 قربونت اها من خلفیم فردا میرم تو ۱۷ هفته یه تکونایی تو شکمم هست یا نبض محکم دارم ولی خب بازم سخته تش ... خلفی زودتر معلوم میشهقدامیها حتی شاید تا ۲۲هفته حس نکنن ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا میخواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد،اما اکنون میفهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....! 💕امیـــرکــبــیر💕
malihe_goli76 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2691 دقیقا تشخیصش سختهآدم فکر میکنه معده یا مثلا رودهاش هست من فقط چندبار مطمئن شدم که نینی لگد زده که یکیش دیروز بود،قشنگ شکمم یه تکون کوچولو خورد😍 ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا میخواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد،اما اکنون میفهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....! 💕امیـــرکــبــیر💕
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 منم هنو حس نکردم هفته چندی عزیزم جفتت چیه 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8576 هفته چندی عزیزم جفتت چیه 18هفته و 3روزمه جفتم قدامیه همه کسم دخترم❤
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 دقیقا تشخیصش سخته آدم فکر میکنه معده یا مثلا رودهاش هست من فقط چندبار مطمئن شدم که نینی لگ ... ای جونمااااا اره سخته هرچی ان شاء الله که سالم و سلامت باشن 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 18هفته و 3روزمه جفتم قدامیه به سلامتی گلم قدامی دیر تر میفهمه من فردامیرم ۱۷ هفته میفهمم حرکتو ولی خیلی کم جنسیت نی نی چیه عزیزم 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8576 به سلامتی گلم قدامی دیر تر میفهمه من فردامیرم ۱۷ هفته میفهمم حرکتو ولی خیلی کم جنسیت نی نی چی ... خیلی ممنون گلم خیلی ذوق دارم ک تکوناشو حس کنم😂عشقم دخمله فداش شم همه کسم دخترم❤
sogand7605 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 539 خیلی ممنون گلم خیلی ذوق دارم ک تکوناشو حس کنم😂عشقم دخمله فداش شم اخی خدا برات حفظش کنه قشنگم من بستنی خوردنی وول میخوره ها بستنی بخورهرببین چجو میشه؟از دیشب یکم زیر دلم درد میکنه ممکنه عفونتدباشه 👑یا رب نظر تو بر نگردد👑 خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8576 اخی خدا برات حفظش کنه قشنگم من بستنی خوردنی وول میخوره ها بستنی بخورهرببین چجو میشه؟ از دیشب یکم زی ... منم بستنی خوردم ولی تکونی حس نکردم.منم بعضی وقتا زیر دلم درد میکنه دکترم گفت بیا مطب بررسی کنم شاید عفونت باشه همه کسم دخترم❤