2777
2789
عنوان

اگه بازم کسی حرف دموکراسی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 18 پست
دنیل دنت

زبانت خوبه ؟

من بخاطر اینا مجبور میشم اخر زبان یاد بگیرم

کانال تلگرام یا یوتیوب اگه داری ازشون با زیرنویس فارسی کلیپ بزاره معرفی کن

من فقط همین persian godless و دارم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
زبانت خوبه ؟ من بخاطر اینا مجبور میشم اخر زبان یاد بگیرم کانال تلگرام یا یوتیوب اگه داری ازشون با ...

خوبه تقریبا، من فقط تو یوتیوب سرچشون میکنم که خب خیلی ویدیو هست در موردش اما با زیرنویس فارسی واقعا کمه

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه تقریبا، من فقط تو یوتیوب سرچشون میکنم که خب خیلی ویدیو هست در موردش اما با زیرنویس فارسی واقعا ...

اره میدونم واقعا کمه 

انگلیسیا کوفتشون بشه   

هم تو کشورای باحالن هم همه ادم باحالا اینگلیسین همه مقالات انگلیسیه 

میخوام حسودی کنم ولی میترسم تاپیک بترکه اخه حسادت فقط به زبان عربی مجازه  

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
اره میدونم واقعا کمه  انگلیسیا کوفتشون بشه     هم تو کشورای باحالن هم همه ادم باحا ...

😂😂😂 آره فقط باید به اونا حسودی کنیم.😁

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)