2777
2789
عنوان

پیامک صاحبخونه به شوهرم

378 بازدید | 17 پست

سلام.دوستان ما دوسالی میشه که تو این خونه ساکنیم 

از همون ابتدا متوجه شدم صاحبخونه و خانمش وسواس دارن شدیدا...البته خانمه اخلاقش خوبه...شوهرشم بد نیس تا بحال مستقیم چیزی بهمون نگفته

اما امروز به شوهرم پیام داده حداقل هفته ای دوبار راه پله رو دستمال بکشید

خب وقتی راه پله تمیزه چه نیازیه دستمال بکشیم؟؟!!

بعدم اینکه حس میکنم دوس دارن ما از اینجا بریم دنبال بهونه ان

البته سه ماه فعلا وقت داریم...

چند ماه پیشم خانمه اومده درمونو زده میگه آره یه نفر میخاد بیاد خونه مون میخام ببینم شما قصد جابجایی دارید

البته اینم بگم من یه پسر ۲ ساله دارم خودم و شوهرمم به لحاظ تمیزی و سکوت و...خیییلی اهل رعایتیم 

البته با این حرف امروزشون تصمیم قطعی گرفتیم که جابجا بشیم

ولی الان شدیدا عذاب وجدان گرفتم میگم یعنی من تمیز نیستم که دستمال نمیکشم به راه پله ها...آخه اصلا کثیف و...نیس خونه نوسازه چه نیازیه دستمال بکشم!!!🙄🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون نو ساز نباید حداقل هفته ای یکبار طی بکشید و دستمال البته خودشونو اگه اونجا زندگی می‌کنند باید تقسیم کار بشه یا یه نفر خدماتی آخر هفته ها یا ماهای یکبار بیاد پله ها و نرده ها و آسانسور و پارکینگ و کلا همه جا نظافت بشه 

جایی که خود صاحبخونه زندگی میکنه یه سری مزایا داره که میدونی جای بدی نیست همسایه ها خوبن که خودشم داره زندگی میکنه، از طرفی هم انگار داری تو یه اتاق اونا زندگی میکنی مداوم سر کوچکترین مساله تذکر میدن 🤦‍♀️
جاری من راه پله مال خودشه یعنی شخصیه ساختمون هفته ای یبار جارو میکنه تمیز میکنه

عزیزم راه پله تمیزه کاملا..بچه منم آشغال و..نمی‌ریزه 

خب چیشو تمیز کنم؟؟

تازه فرش هم داره رو پله ها اصلا کثیف و...نیس

فقط رفت وآمد میکنیم

پارکینگ رو با کمک خانم صاحبخونه میشورم اونم بخاطر اینکه وسواسه میگم خودم تمیز کنم میاد دوباره میشوره

یعنی چون نو ساز نباید حداقل هفته ای یکبار طی بکشید و دستمال البته خودشونو اگه اونجا زندگی می‌کنند با ...

پارکینگ رو که با کمک خانمه میشورم چون وسواسه دوس نداره من تنهایی بشورم

پله هام که نرده نداره نرده هارو تمیز کنم

پله ها فرش دارن اصلا آشغال و...نمیریزیم که کثیف باشه

آسانسورم ما استفاده نمی‌کنیم

منظور صاحبخونه دیوارای کنار پله هاس!!!

خب میه اونجا آشپزی میکنم که روغنی باشه تمیز کنم!!!

ربطی نداره گلم چون نوساز نباید دستمال کشید به نظر من حداقل هفته ای یک بار یا ۱۰ روزی یک بار باید دست ...

وقتی گردو خاک نیس

پله هام فرش داره اصلا کثیف و..نیس چیو تمیز کنم

کاملا تمیزه وگرنه من خودم آدم تمیزیم 

پارکینگ رو هم به خانمه گفتم هرموقع شستی بهم بگو بیام کمک که میگه و میرم

چون وسواسه دوس نداره من تنهایی بشورم

پارکینگ رو که با کمک خانمه میشورم چون وسواسه دوس نداره من تنهایی بشورمپله هام که نرده نداره نرده هار ...

نمیدونم عزیزم یعنی اصلا پاهاتون گرد و خاک و یا رو هوا گرد نیست بشینه رو فرش بازم شما هر جوری صلاح خودتون رو میدونید عمل کنید

نمیدونم عزیزم یعنی اصلا پاهاتون گرد و خاک و یا رو هوا گرد نیست بشینه رو فرش بازم شما هر جوری صلاح خو ...

نه واقعا اینجوری نیس

وگرنه میگم من خودم آدم تمیزیم 

اگه اینجور باشه خودم حتما تمیز میکنم

پس عزیزم ناراحتی چرااا بهش فکر نکن افکار خودتو واسه بقیه مشغول نکن

ناراحتیم از این جهته که بجا اینکه خانمش بهم تذکر بده شوهرش پیام داده به شوهرم....

وگرنه الان رفتم دستمال کشیدم

انقد اعصابم خورد بود میخاستم خانمه رو صدا کنم بگم ببین رو دستمال هیچ لکه و گردو خاکی نیس...

حتی جارو کشیدم راه پله رو ؛هیچ آشغالی نبود نمیدونم چرا الکی دنبال بهونه ان

ناراحتیم از این جهته که بجا اینکه خانمش بهم تذکر بده شوهرش پیام داده به شوهرم....وگرنه الان رفتم دست ...

عزیزمم درکت میکنم انشالله یه روزی بیاد صاحب خونه بشید راحت هر کاری رو با تصمیم و اختیار خودتون انجام بدید نمیشه با صاحب خونه یه نیروی خدماتی دو ۳ هفته یکبار بیارید پولش رو تقسیم کنید اینطوری خودتون رو دیگه وارد این مسائل نمی‌کنید حداقل روانت آرامش داره