2777
2789
عنوان

دیجی کالا

1477 بازدید | 56 پست

سلام،خانماتابحال وسایل سنگین ازدیجی کالاخریدید؟ بعدهزینه ی باربری پرداخت کردید؟بااینکه خریدتون بالای دویست هزارتومن بوده،وایاروی مشخصات گیرنده مبلغ کالاهم نوشته شده؟؟؟

لطفالایک نکنید،ممنون

یخچال خریدم هزینه باربری که نداشت هیچ تا طبقه چهارم مجانی آوردن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال خریدم هزینه باربری که نداشت هیچ تا طبقه چهارم مجانی آوردن

بعدقیمت کالاهم روش نوشته شده بود،قسمت مشخصات گیرنده؟

لطفالایک نکنید،ممنون
اخه توی نظرسنجیاخوندم خیلیاازاین قضیه شاکی بودن

نمیدونم من پارسال بهمن خریدم هزینه حمل مجانی بود گفتن تا طبقه سوم مجانی ولی منظورش سوم سندی بود تا چهارم آوردن بالا

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نمیدونم من پارسال بهمن خریدم هزینه حمل مجانی بود گفتن تا طبقه سوم مجانی ولی منظورش سوم سندی بود تا چ ...

ممنون عزیز،شماساکن تهرانیدیاشهرستان؟

لطفالایک نکنید،ممنون
بعدقیمت کالاهم روش نوشته شده بود،قسمت مشخصات گیرنده؟

اصلا یادم نیست ولی من قیمتی که از دیجیکالا گرفتم از نمایندگی و امین حضور ارزونتر بود باید قیمت داشته باشی یه وقتایی از بیرون ارزونتره یه وقتایی برعکس

نمیدونم من پارسال بهمن خریدم هزینه حمل مجانی بود گفتن تا طبقه سوم مجانی ولی منظورش سوم سندی بود تا چ ...

راضی هستی؟یخچالت چیبودش؟

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
ممنون عزیز،شماساکن تهرانیدیاشهرستان؟

تهران

فک کنم کالاهای سوپری هزینه پست میگیره منم خریدکردم بدون هزینه پست

بالای دویست تومن هزینه پست نداره،حالامن چندروزپیش ماشین لباسشویی خریدم،بعددیدم خیلیاازاین قضیه گله میکنن

لطفالایک نکنید،ممنون
راضی هستی؟یخچالت چیبودش؟

امرسان نسبت به ایرانیها بهتره ولی به سامسونگ نمیرسه