2777
2789
عنوان

بچه های مشهد کسی هست؟؟

153 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

کسی هست مشهد یه نامه برا من بنویسه ببره حرم امام رضا ع

خیلی مضطرم

بزنگاه سختی از زندگیم شده

محتاج عنایت خدا و امام رضا ع هستم

منم مشهدم عزیزم‌.میخوای نامت رو توی ضریح بندازم؟؟بسته است اخه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مشهدم ولی بهت بگم یه دست روسینه بذاروباادب سلام بده به آقای رئوف بخدااصلالازم نیست نزدیک باشی آقانگات میکنه ...خودمن بانگاه کردن به عکس گنبدشون حاجتموخواستم واقاعنایت کردن الهی قربونش برم😭

عزیزم من مشهدم ولی متوجه منظورت نشدم نامه رو چیکار کنم؟ چون حرم فقط صحن ها باز هست

نمیدونم

هر جا که بشه نامه رو بذارین 

تو صحن ها کنار پنجره فولاد هر جا بشه

فقط برسه دست امام ع

عزیزم من مشهدم ولی بهت بگم یه دست روسینه بذاروباادب سلام بده به آقای رئوف بخدااصلالازم نیست نزدیک با ...

یعنی میشه مشکل ماهم اینجوری رفع بشه 

میشه منم جواب بگیرم 😭😭😭😭😭😭

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
نمیدونم هر جا که بشه نامه رو بذارین  تو صحن ها کنار پنجره فولاد هر جا بشه فقط برسه دست امام ...

فکر نکنم اجازه بدن چیزی بذارم بخاطر مسائل امنیتی

ولی میتونی برام تایپ کنی بفرستی

اونجا برات بخونم به نیت خودت

مدرس زبان انگلیسی بصورت خصوصی با قیمت توافقی
هر کجا که بشه  هر کجا که بدونم آقا میرسه دستش

باشه درخواست بده و نامه ات رو تایپ کن برام .من خودم روی کاغذ می نویسم و بعد از ظهر میبرم حرم برات .خوبه؟؟؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم