2777
2789

یعنی میخوای ذهنت زیبا باشه؟؟

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد اعتماد به نفس پسرم چکارکنم که زود قهرنکنه وقوی باشه ممنون میشم راهنماییم کنید پیش دوستاش ازخودش ضعف نشون نده چون میخواد باهاش بازی کنن اگه کاری رو دوس نداشته باشه مجبوری قبول میکنه

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

سلام 

من خیلی دقیق متوجه سوالت نشدم 

اما 

فکر کنم به چیزا و اتفاق های خوب و مثبت فکر کردن ، باعث ذهن زیبا بشه 

صحبتهای بر پایه ی ادب و احترام هم باعث میشه کم کم ذهن به چیزای خوب فکر کنه

(ذهن و افکار زیبا و باعث گفتار زیبا میشه ، گفتار زیبا باعث رفتار زیبا میشه ، رفتار زیبا باعث شخصیت زیبا و شخصیت زیبا باعث سرنوشت زیبا میشه ، این جمله از حضرت علی با یه کم تغییره )

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

اگه میخوای ذهنت زیبا باشه دو چیز رو همیشه در نظر بگیر اول انسانیت دوم وجدان این دوتا که باشه اونوقت غیبت نمیکنی تهمت نمیزنی قضاوت نمیکنی حسود مغرور ظالم گستاخ نمیشی همیشه برای هرچیزی وجه خوبشو اول در نظر میگیری بعد برای همه موجودات عالم ارزش قائل میشی سعی میکنی خوبیای همه چیز رو در نظر بگیری دل نمیشکنی ازار نمیدی با خدای خودتم دوستی😀😊

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
درمورد اعتماد به نفس پسرم چکارکنم که زود قهرنکنه وقوی باشه ممنون میشم راهنماییم کنید پیش دوستاش ازخو ...

من شنیدم بچه قهر میکنه بهش نباید توجه داشت ، بعد اینکه تو گوشش دائم بگی قهر کار بدیه 

و اینکه پسرت میخوای قوی باشه ، بهتره از مشاور کودک مشورت بگیری

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

عزیزا من تازه واردم همش اشتباه تایپ میکنم 

ذهن زیبا عنوانمه

سوالم اینکه که واسه اعتماد به نفس پسرم چکارکنم که زود قهرنکنه وقوی باشه ممنون میشم راهنماییم کنید پیش دوستاش ازخودش ضعف نشون نده چون میخواد باهاش بازی کنن اگه کاری رو که دوس نداره انجام نده بهش میگن تو بازی نیستی وکل روز اعصاب خو دیه

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️