2777
2789
عنوان

جوش صورت

116 بازدید | 14 پست

سلام خانوما شما میدونین کدوم پن برای از بین بردن جوش ها ماثره 

یا بجز پن صابون یا داروی دیگه ای (گیاهی هم باشه اشکالی نداره) نمیشناسین که واقعا جوش رو خوب کنه اخه چندتا دارو گرفتم ولی خوب نکرده اگر دارویی میدونین خوبه و استفاده کردین خواهشا بگین

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

با دارو مخالفم.صبح ها ناشتا خاک شیر خیس کن یه قاشق با اب بخور عالیه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چکاب کامل انجام دادی هیچ مشکلی نداشتی؟ من خودم خیلی ساله جوش میزنم ازمایشم انجام دادم همچی نرمال الان پیش دکتر طب سنتی رفتم هنوز داروهاشو استفاده نکردم امیدوارم جواب بده 😕

نه نخوردم اینارو

ایتارو از عطاری بگیر از هر کدوم یکم بریز رو هم در حد یه استکان روزی دو سه بار بخور.ناشتا و اخر شب خیلی خوبه.انشالله خوب میشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ایتارو از عطاری بگیر از هر کدوم یکم بریز رو هم در حد یه استکان روزی دو سه بار بخور.ناشتا و اخر شب خی ...

اره عرق کاسنی و شاتره خیلی خوبه من یه مدت ناشتا میخوردم همه بم میگفتن پوستت بهتر شده ولی ولش کردم دوباره جوشام برگشت 

اره عرق کاسنی و شاتره خیلی خوبه من یه مدت ناشتا میخوردم همه بم میگفتن پوستت بهتر شده ولی ولش کردم دو ...

اره عالیه

عزیزم چکاب کامل انجام دادی هیچ مشکلی نداشتی؟ من خودم خیلی ساله جوش میزنم ازمایشم انجام دادم همچی نرم ...

نه من مشکلی ندارم توی دوران بلوغم خیلی جوش میزنم🥴

ایتارو از عطاری بگیر از هر کدوم یکم بریز رو هم در حد یه استکان روزی دو سه بار بخور.ناشتا و اخر شب خی ...

ممنون عزیزم 

نه من مشکلی ندارم توی دوران بلوغم خیلی جوش میزنم🥴

من به طب سنتی از وقتی که همین عرقای کاسنی و شاتره رو میخوردم خیلی اعتقاد پیدا کردم بخاطر همین خیلی مطالبشو دنبال میکنم میگفت جوش دوران بلوغ یه بخش زیادیش بخاطر مواد زاید کبده . پاکسازی کبد میگن خیلی خوبه 

باید چربی جات، خشکبار، 

نخوردن غذاهای تند، چرب، فست فودی، سوسیس و کالباس، خیلی شیرین، خیلی گرمی

رابطه جنسی بدون انزال

کمتر خوردن دانه های چرب گردو، تخمه، سویا و...

خوردن انار، سرکنگبین عسلی، جو، کاهو، عرق شاطره یا کاسنی همراه عسل، آبلیمو+عسل+آب جوش

حجامت بهار و پاییز

و وقتی هم که چیزای که گفتم نخوری خوردی 

بدن و موهات رو باید یکم بیشتر بشوری(صابون خشک بکنه) و اونایی که گفتم بخوری تا کمتر بشه

و تا جایی هم میشه گفت خوبه روند پیری با اثر خیلی کمتری اثر میذاره و از بعضی بیماری ها جلوگیری میکنه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
باید چربی جات، خشکبار،  نخوردن غذاهای تند، چرب، فست فودی، سوسیس و کالباس، خیلی شیرین، خیلی گرم ...

ممنون عزیزم لطف کردی ❤️

امتحان کردم خوب نمیشه😥

عزیزم باید مدت طولانی امتحان کنی ..دارو گیاهی زمان می‌بره اما خیلی خوب جواب میده 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩