تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چجوری؟ بهم یاد بده والا از دوروز قبل پری مثل هرماه علائم پری داشتم فقط اینبار درد سینه هام بیشتر نو ...
من این ماه اصلا امید ندارم.فردا موعدمه.چند روز پیش نوک سینه هام درد داشت.اما الان دیگه نه.هی دل درد پری میاد و میره.هر ماه اقدام کمردرد شدید داشتم الان هیچی
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بزن رو این سایت اولین جای خالیش نوشته آپلود بزن روش بعد عکسو انتخاب کن بعدم آپلود رو بزن صبرر کن بعد لینک مستقیم رو کپی کت
میگم شوهرم مثل من ویار حاملگی داره شوهر شما اینطور نیست من کباب از چشم رفته حالمو بد میکنه،شوهرم دیروز گفت داشتم کباب میخوردم یه دفعه حالمو بد کرد اوردم بالا از چشم رفت دیگه کباب دوس ندارم