2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 73 پست

https://uupload.ir/          با این آپلود کن

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

اسم منم سهیلاست😀۶روز عقب انداختم ولی چون اومدم اومدم خونه مامانم حس میکنم ب خاطره جابجاییه😀😀دیروز بیبی خریدم مارک روژان 😀😀😀ولی حسم میگه باردار نیستم

دیدی چقد شباهت داشتیم😀

واسم دعا کن نینی دار شم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید آپلودش کنی .علائمت چی بود.

چجوری؟ بهم یاد بده

والا از دوروز قبل پری مثل هرماه علائم پری داشتم فقط اینبار درد سینه هام بیشتر نوکش بود

بعدم که دوروز از پری گذشت تموم شد

دیگه هیچی

تیکر تولد گل دخترمه😍
اسم منم سهیلاست😀۶روز عقب انداختم ولی چون اومدم اومدم خونه مامانم حس میکنم ب خاطره جابجاییه😀😀دیروز ...

ان شاالله مال تو هم مثبت باشه گلم

نمیدونی چه حالیم

ولی میترسم کاذب باشه

تیکر تولد گل دخترمه😍
چجوری؟ بهم یاد بده والا از دوروز قبل پری مثل هرماه علائم پری داشتم فقط اینبار درد سینه هام بیشتر نو ...

من این ماه اصلا امید ندارم.فردا موعدمه.چند روز پیش نوک سینه هام درد داشت.اما الان دیگه نه.هی دل درد پری میاد و میره.هر ماه اقدام کمردرد شدید داشتم الان هیچی

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
https://uupload.ir/           با این آپلود کن

بزن رو این سایت اولین جای خالیش نوشته آپلود بزن روش بعد عکسو انتخاب کن بعدم آپلود رو بزن صبرر کن بعد لینک مستقیم رو کپی کت

ان شاالله مال تو هم مثبت باشه گلم نمیدونی چه حالیم ولی میترسم کاذب باشه

نترس عزیزم

توکلت بخدا باشه,انشالله بسلامتی بغلش کنی😘😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋
مبارکه.حالتو درک میکنم تا اون برگه ازمایش دستت نیاد باور نمیکنی مثبته

میگم شوهرم مثل من ویار حاملگی داره شوهر شما اینطور نیست من کباب از چشم رفته حالمو بد میکنه،شوهرم دیروز گفت داشتم کباب میخوردم یه دفعه حالمو بد کرد اوردم بالا از چشم رفت دیگه کباب دوس ندارم