2777
2789

سلام بچها من تازه عضو شدم خیلی دوس داشتم بیام راجب این موضوع با کسی صحبت کنم و ببینم شماهم اعتقاد دارید یا نه من اعتقادی نداشتم دختر عموم زنگ زد بهم گفت که یکی هست زنگ زدم فال گرفتم تعریف کنم شاخ در میاری میگفت همه چیو راست گفت خلاصه وسوسه شدم زنگ بزنممم بقیشو بیایید تا بگم 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بعد که زنگ زدم واسه خودم اول گرفت خیلی از چیزارو راست گفت ولی خب بعضی از حرفاشو درست نبود مصلن اینکه برگشت گفت مادر پدرت آدم های دقلکاری آن در صورتی که اینجوری نیست 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه خیلللی فکرمو مشغول کرده بوود پیام دادم بهش گفتم من میخوام برای همسرم هم باز کنم اما شما که اینجور گفتی تو دل من شک و شبهه به وجود اومده 

گفت اشکال نداره زنگ بزن واسه همسرتو بگیرم تا بگم چجوریه زنگ زدم فال همسرم که گرفت یعننی خشکم زدده بود دونه به دونه حقیقت بود حرفاش 

شوهر من منتظر زنگه کاریه که بره قرار داد ببنده میخواد یه کاریو شروع کنه که تو محیط کارش همشون آقا هستن ولی گفت میتونه مراجعه کننده خانوم باشه همه اینارو دونه بدونه گفت گفتش که با کسی در ارتباطه که داخل اسمش س و ش داره در صورتی که هست  و هم کاره شوهره میگفت این آدم خیلی حرفای نا امید کننده میزنه و سعی داره شوهرتو کنار بزنه دقیقا خصوصیات اخلاقیش میگفت 

چند گرفت؟ و چه فالی

واسه هر فالی چهل تومن 

میگفت شوهرت تو این کاری که میخواد بره موندگار نیست یه قرارداد میبنده و وقتی قرار دادش تموم شد گلیمصو از آب میکشه بیرون و دیگه نمیره و میشه آقای خودش در صورتی که کلا تصمیم ما برای زندگی همممین بوود