2777
2789
عنوان

اونایی ک مثه من امشب دلشون ازدنیا گرفته بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 124 پست
منم انقدر دلم گرفته که شما میگی بگو چرا ولی من نمیدونم کدوم رو بگم نمیدونم کدوم دردمو کجای دلم بزارم ...

چقد سخته زندگی کردن😔

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بخدا😔دوباره فردا ک میشه مطمعنم عین خنگا میرم بهش پیام میدم ایندفه خیلی رک حرفاشو بهم زد😔خی ...

درکت میکنم جنس ما دخترا و زنا خیلی با احساسه و با گذشته و متاسفانع بر عکس مردا 

نمیدونم باور کن فقط گفتم شاید نباشی باهاش بهتر از اینه که باشین اما سرد

بنظرت الان بهش پیامو زنگ نزنم؟ همش میگ خونه مامانتی دلت خوشه ب فکر من نیسی بخدا بخاطر مریضیم واستادم اینجا😔اگ خونم نزدیک بود ی لحظه با تاکسی میرفتم ولی ی ساعت دوساعت نیس ک😔

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
خدا ب دلت صبر بده گلم صلوات فرستادم واست😞

با صلوات درست نمیشه 😔کاش تموم بشم ک درست بشه😔

با صلوات درست نمیشه 😔کاش تموم بشم ک درست بشه😔

خدا نکنه عزیزم ما بمیریم اینا هیچیشون نمیشه🙂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بنظرت الان بهش پیامو زنگ نزنم؟ همش میگ خونه مامانتی دلت خوشه ب فکر من نیسی بخدا بخاطر مریضیم واستادم ...

درکت میکنم زنگ نزن پیام بده اگه فک میکنی بیداره اگر خوابه پیام نده 

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
منم😒 در ظاهر همه چیز خوبه ،اما روحم رو میکشه

من در ظاهر کسیم ک شاید خیلیا حسرت بخورن طلا پول هرچی ک بقیه ارزوشو دارن ولی دلم خیلی سیاهه خیلی داغونم خیلی😔هیچکدوم ازچیزایی ک دارم خوشحالم نمیکنن

درکت میکنم جنس ما دخترا و زنا خیلی با احساسه و با گذشته و متاسفانع بر عکس مردا 

شوهرم خیلی لجبازه میدونم اگ من پیام ندم تا یک هفته دیگ پیام ک هیچ خبرمم نمیگیره😔

خدا نکنه عزیزم ما بمیریم اینا هیچیشون نمیشه🙂

بهش گفتم راحتت میکنم گف هرکار دوسداری بکن 😔خیلی سرد شده

درکت میکنم زنگ نزن پیام بده اگه فک میکنی بیداره اگر خوابه پیام نده 

نمیدونم خابه یا ن غرورمو له کرده