سلام من الان دو سه شبه ک انقباض شدید دارم شکمم سفت سفت میشه بچه میاد پایین پایین ی دردی مث درد پریودی میپیچه تو شکم و کمر و پاهام جوری ک نمیتونم تکون بخورم هر بیست دقیقه هم تکرار میشه ب مدت دو سه دقیقه بنظرتون بخاطر چیه
اره ولی این هفته نرفتم اصلا پیش دکترم شنبه بابد برم
اگه انقباضات ادامه داشت برو بیمارستانی که بخش زنان داره معاینه شو.البته احتمال هم داره ماه درد باشه حتما تکونای بچت حواست باشه انشاالله به سلامتی زایمان کنی. برای منم دعا کن
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
تکوناش ک خیلی زیاده ولی انقباض رو شبا تا صبح دارم جوری ک از درد ب خودم میپیچم ببخشید توروخدا ک اینو ...
داری به پروسه زایمان نزدیک میشی روزا پیاده روی و رقص گن و سعی کن کمتر نشسته و دراز کشیده باشی
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش به بعدش فک کن که ثمره عشقتو بغلت میگیری.منم مثل شما تو سن پایین مامان شدم ولی شب قبل زایمانم از شوق خوابم نمیبرد تا یه ماهم باورم نمیشد این بچه برا من
بعد یهو تپش قلب میگیرم دستام بدنم میلرزه انگار فشارم افتاده
په بیخیالی باید بری زایشگاه هم تپش قلب بچه رو چک میکنن هم خودتو معاینه ببینن دهانه رحمت باز شده یا نه.نوار قلب میگیرن از بچه.حتما فردا صبح زود بروزایشگاه.
فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️