2777
2789
عنوان

تربیتی

112 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من چکارکنم پسرم کلاس‌ دوم ابتدایی مشکل دوست یابی داره بخاطراین که کسی باهاش بازی کنه حرفاشونوگوش میگیره دخترم که پیش دبستانی خیلی تنهاست اونم بدتر چکارکنم

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

خوب این دوتا چرا باهم بازی نمیکنن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی میکنن باهم ولی نمیشه همش توخونه باشن مابیشترازچندباردرهفته بیرون میریم ولی بازی بابچه ها واسشون ی چیزدیگست حالا به نظرتون چکارکنم قوی باشن وبه دوستاشون وابسته نباشن

من دوتا دخترام از صبح تا شب با همدیگه بازی میکنن اصلا هم به کسی وابسته نیستن ... اگر چه دعوا هم میکنن. .ولی از من میشنوی بزار بچه هات راحت باشن تو کارشون دخالت نکن مگه اینکه واقعا بترسی آسیب ببینن... و بهشون مسئولیت بده اندازه سنشون

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

بزار باشگاه خودتم باهاش برو بزار دور برش پر از بچه های همسن باشه تو دستیابی بهش کمک کن بچه های خوب رو باهاش آشنا کن اگه دوستام خوبی بخوای داشته باشه ببرمش پاسگاه بسیج عصرش کن تو کلاس اش شرکت کنه ورزشی هیعت مذهبی مشکل پسر شما اعتماد به نفسه باشگاه رزمی و پاش گاه خیلی خوبه 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

والا دخالت میکنم چون وقتی کسی باهاشون بازی نمیکنه خیلی بهانه میگیرن اعصابم بهم میریزه خدایی کمکم میکنن دلم هم میسوزه وقتی کمکم میکنن چرادعواشون کردم

شوهرم میگه باید خودموکنترل کنم درکل خودم خیلی شاد سرحالم ولی باکوچک ترین بهانه بچه هام مخصوصا وقتی میگن کسی نیست بازی کنیم بهم میریزم

آره باشگاه میخوام بفرستم الان تواین کرونا جای با هست دقیقا درست میگین اعتمادبنفسشون پایینه اونم تقصیرخودمه چون منم زودرنج خیلی ممنون ازشماها