2777
2789
عنوان

گوشی

44 بازدید | 4 پست

یه گوشی خوب معرفی کنید که هم بعد یه مدت کندنشه و دوربینش عالی باشه حافظه هم زیادباشه قیمت مهم نیس اسم و مدل بدین لطفا

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

ایفون یازده ایفون ایکس اس /نوت ده شیائومی/

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حافظه که میتونی مموری بگیری واسش.

۱۲۸ گیگ میشه ۳۰۰ تومان.

هوآوی یه گوشی زده.از نظر دوربین تو رده بندیا اوله.اسمشو نمی‌دونم چند روز پیش خوندم.😅

آیفون ۱۲ جلوش لنگ میندازه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سامسونگ گلگسی نوت ۲۰ اولترا

وای خدا من که تو خواب شبم هم نمیبینم که بتونم بخرمش😭😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍