2777
2789
عنوان

سال نو

90 بازدید | 4 پست

امشب شب عید  سال نو میلادی هست شدیم 2021

الان داشتم شبکه ماهواره میدیدم تو جشن سال نو شون هیچکسی ماسک نزده بود همه کشورها رو داشت نشون میداد جشن های بزرگ تو خیابون ها همه کنار هم میپرسیدن بغل هم  حتی همون چین که ویروس از  اونجا اومد همه‌شون بدون ماسک بودن. 

حالا ما ایرانی های بدبخت هنوز باید ماسک بزنیم دستامونم بشوریم تو خونه بشینیم هیچ جایی نریم 

افسردگی بگیریم که کرونا نگیریم 

و تازه مارو دارن از ویروس جدید کرونای انگلیسی هم میترسونن وزهرچشم میگیرن ازمون که این از نوع چینیش خطرناک تره تازه تردد هم ممنوع کردن مثل زندانی ها باید رأس ساعت 9 خونه باشی وگرنه جریمه میشی 

هیییییییییییییی خدایا حکمت تو شکر یعنی یه درصد امکان داشت ما تو ایران به دنیا بیایم که همون یه درصد اتفاق افتاد 

فیلماش  واسه  امسال  بود؟؟

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلمان هم قرنطینه هستش همه باید بمونن خونه .. فکر نکنم بقیه ی جاها هم اصلا اجازه ی تجمع بدن با اوضاع ...

دوروغ که نمیگم داشت نشون میداد الان جشن و شادی شونو