2777
2789

سلام میخوام از اشتباه خودم براتون بگم تا کسایی که مجردن یا تازه ازدواج کردن کار منو انجام ندن 

من همه جوره خودمو برای شوهر و بچه ها فدا کردم.

یعنی اگر همسرم ذره ای حالش بد بود خودمو به آب و آتیش میزدم تا خوب شه چه روحی چه جسمی

اگر روحی اعصاب نداشت هر توهینی رو پای اعصابش میزاشتم و سکوت میکردم

سعی کردم همه چیو خیلی رمانتیک حل کنم 

اما خودم؟ خودمو فراموش کردم جوری که به حالم بد باشه به همسرم نمیگم چرا؟ چون میپیچونه 

همه دکترارو تنها میرم چون همسرم عادت کرده تو حال بدم تنها باشم و عادت کرده به یه مجسمه همیشه خنده به لب 

شما تموم خودتونو پای کسی نزارید 

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه جاهایی شبیه تو رفتار کردم و پشیمونم

من خیلی پشیمونم الانم کاری از دستم برنمیاد 

همین امروز بهش گفتم من دلم تنگه میگه خودت سرگرم کن من کار دارم فعلا

اشتباه من اینه متاسفاااانه هنوزم ممکنه باهاش لج کنم قبلا خیلی بدتر بودم الان قانون گذاشتم برای خودم اگر خواستم تصمیم احساسی ای بگیرم برم یه نیم ساعت توحیاط بگردم واس خودم اروم شدم بیام داخل خونه😂😂

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

دقیقاً باهات موافقم منم بعد 17 سال زندگی مشترک به این نتیجه رسیدم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
من بچه. بودم  ازدواج کردم برادر زیاد داشتم و باهاشون بزرگ شدم  بلد نبودم زنانه رفتار کنم& ...

وایییی منم تک دختر بودم وقتی ب اخلاقای خودم فک میکنم میگم‌چطور منو تحمل میکرد😂😂😂

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اشتباه من اینه متاسفاااانه هنوزم ممکنه باهاش لج کنم قبلا خیلی بدتر بودم الان قانون گذاشتم برای خودم ...

خیلی قانون خوبیه 😄 از خیلی اختلافا و قهرا جلوگیری میشه

حالا من برعکس م 

کوه یخم.....نمیدونم چمه.....همش دلم میخواد از شوهرم ایراد بگیرم،گیر بدم بهش ،حس میکنم ناراحتی ها و دلخوری هامو همش پای شوهرم می نویسم 

زورم به کسی جز شوهرم نمیرسه 

شماها مثل من از قدرتی که دارید سواستفاده نکنید 

گناهه

وای 😑😂شوهرت دهن لق نیس؟

چرا اونم ب مامانش میگه همه حرفایی ک من دلم از خونوادم پر بود وبهش گفتم مامانم میذاره کف دست مامانم البته این مال وقتاییه که دعوامون میشه منم هرچی حرف ازش درمورد مامانش شنیدم جلوهمه میگم جنگی ب پامیشه ک نگو... هنوز ک هنوزه سر عقل نیومدم😶😁

من اولاش بلد نبودم اگه خانوادم کاری کردن که به شوهرم بر بخوره وقتی شوهرم اعتراض میکنه طرفشو نگیرم چون پررو میشه

الان به این نتیجه رسیدم حای کتکشم زدن اعتراض کرد بگم نه تو گندش میکنی تا زبونش درازتر نشه

اوایل هرچی میگفت میگفتم باشه حتی اگه مخالف بودم الان اعتراض میکنم شده یک هفته جنگو اعصاب داشته باشم ولی به خواستم میرسم شوهرمم یاد میگیره اینقدر مرد سالاری رفتارنکنه الان خیلی راضیم از وضعیتم اختیارم خیلی بیشتر شده

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️