2777
2789
عنوان

خیانت

303 بازدید | 24 پست

سلام من ۲ساله اومدم سر خونه زندگیم 

قبل عروسی ۶ماه عقد بودم ولی کل ۶ماه از شوهرم که عشقمم بود دور بودم خانوادم مخالف بودن منو زندانی کردن تو خونه بدون هیچ مبایلی و ... شوهرم هم من از طریق قانون گرفت ۶ماه طول کشید 

الان ۲ساله زندگیمو شروع کردم با همسرم 

همسرم ۲تا مبایل داره یک مبایلش قدیمیه حکم دفترچه تلفن داره دیروز رفت بیرون گوشی قدیمیشو نبرد من ورداشتم نگاه کردم دیدم تو گالریش عکس لخت دختر عمم هست دختر عمم متاهل بچه هم داره 

و اینم بگم پیام های عاشقانش هم با دختر عمه دیگم تو گوشیش دیدم تاریخ عکس ها و پیام ها مال اون۶ماهی هست که من نبودم از وقتی من اومدم حاضرم به سرش قسم بخورم با هیچکس نیست ولی اون ۶ماه هم من زنش بودم حق نداشت این کار بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۳ماهه باردارم ۲روزه فهمیدم همش گریه میکنم به شوهرم گفتم گفت تو نبودی میخواستن به من بچسبن ولی من محل ندادم 

ولی عکس لختی رقص لختشون دیدم تو گوشیش تو تاریخ های مختلف یعنی اگه شوهرم نمیخواست بلاک میکرد 

حالا از فکر بیرون نمیره چیکار کنم؟؟

نادونی کرده فعلا به روش نیار فقط مراقبش باش فامیلاتون چه نامردن که براشوهرتو عکس فرستادن

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

ببین اگه دعواکنی ناراحتی پیش بیاری اون دخترعمه عوضیت به خواستش میرسه شاید شوهرت راست میگه اون به رابطه شما حسادت میکرده 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘