2777
2789
عنوان

چه جوری دوستمو مجاب کنم بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 53 پست
اگه درست و درمون باشه تو نباید مجججبور کنی اگه ب میل خودش نیاد بدرد نمیخوره

خودش میگه همش ازدواج

یاشاید من از اول گفتم اگه قصدت ازدواج ادامه بدیم

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک بهش بگو 

بگو اول بیان خواستگاری خانواده ها آشنا بشن ما هم تحت نظر خانواده ها کم کم بیشتر با هم آشنا میشیم بلافاصله عقد نمی‌کنیم که

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

اگه نیتش ازدواج باشه نیازی به گفتن شما نیست خودش پا پیش میزاره اگه نه قصدش سرکاری باشه 10 سالم بگذره امروز فردا میکنه ومشکل میتراشه برا زندگی خودش

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
خب تو نمیخوای باش اشنا شی؟ میخوای زود عروسی کنی?بزار خودش حرف خواستگاری رو بزنه

عروسی که نه فعلا

شاید حتی یک سال نامزدی

ولی نمیخوام وابستگی پیش بیاد

میخوام جدی باشه

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است
شاید رفته جیش 😅

نیم ساعت گذشته سین کرده😂😂😂😂

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

بهترین راهکار اینه که بهش بگی 

میخواهم به خانوادم معرفیت کنم کجا قرار بذاریم بیرون یا خونه ما

اگه قصد ازدواج داشته باشه یا نباشه مشخص میشه

رویای من اینه = دنیای بی کینه

من با ی اقایی دو ماه اشنا شدم از اشناهامون بود  از طریق چت در ارتباط بودیم شاید بگید پررویی باشه ولی قبل از اینکه رابطه عاطفی جدی شکل بگیره ازش پرسیدم برنامش چیه دیدم با اونچیزایی که میگه ۵_۶سال دیگه شرایطش اوکی میشه که فرهنگ خونوادگی من این اینطوری نبود که ۶سال با کسی همین طور بدون ازدواج باشم خودمم دیدم تهش مشخص نیس تموم کردم 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
بهترین راهکار اینه که بهش بگی  میخواهم به خانوادم معرفیت کنم کجا قرار بذاریم بیرون یا خونه ما ...

میگه هنوز زوده،،،،بیشتر باید اشنا شیم

الان همه دوستی هایی که اینجا میخونم عواقب خوبی نداشته