چن ماه در حد تلفن و چن بار دیدن از طریق یکی از دوستام اشنا شدیم،،،،حالا خودش میگه قصدش ازدواج،،،چطور میتونم جدیش کنم،،میگه فعلا قرار بزاریم بیشتر آشنا شیم،،،اهل دوستی رابطه نیستم
خواهشن نظر بدین
هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه عطف در زندگیتان است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه....خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
من با ی اقایی دو ماه اشنا شدم از اشناهامون بود از طریق چت در ارتباط بودیم شاید بگید پررویی باشه ولی قبل از اینکه رابطه عاطفی جدی شکل بگیره ازش پرسیدم برنامش چیه دیدم با اونچیزایی که میگه ۵_۶سال دیگه شرایطش اوکی میشه که فرهنگ خونوادگی من این اینطوری نبود که ۶سال با کسی همین طور بدون ازدواج باشم خودمم دیدم تهش مشخص نیس تموم کردم