2777
2789

سلام دوستان دنبال یه ایده کاری میگردم شروع با ۳ میلیون تا از این فقر و بی پولی و بیکاری در بیام لطفا 😔🙏🏻

اگر میتونین یه ایده بدین کمکم کنین بذارین منم سرو سامون بگیرم خسته شدم🤲❤

چند سالته شرایطتت جچوریه

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ درحال گرفتن مدرک بین المللی کامپیوترicdl دیپلم

خوب هنری هم بلدی

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

چی‌بلدی؟؟

اول‌برو سبزی فروشی های مناطق خوب شهرتون ببین سبزی پاک شدع میخرن بعد سبزی پاک کن بسته بندی کن

یا پیاز داغ

یا بادمجون سرخ شده

یا مثلا سبزی خورشتی و‌کوکو خورد شده و بسته بندی

یا تو‌دیوار آگهی کن

یا سوپری های بزرگ

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
۲۱ درحال گرفتن مدرک بین المللی کامپیوترicdl دیپلم

خوبه ک

میتونی‌بری منشی شی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تراش سنگ زینتی

همین کارو نمیتونی انجام بدی؟

شمع سازی و رزین هم یاد بگیری اینترنتی بفروشی خوبه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

تراش سنگ زینتی 

خوب با توجه به هنری که داری یه کار انجام بده که سود داشته باشه