2777
2789
عنوان

یه تاپیک واسه مهربونهای خوشکل و...

102 بازدید | 11 پست

خانوما اول از همه بیاین یه صلوات بفرستیم واسه ارزوهامون که مطمئنم به همشون میرسیم، منم فردا ازمون استخدامی دارم دعا کنید واسم موفق باشم . بعدشم 

بیاید با هم از مهربونی ها و اخلاق های خوبمون بگیم ، چرا فکر میکنیم ادم خوبی هستیم؟ چرا فک میکنیم مهربونیم؟ 

بیاید بگیم چکارها کردیم و میکنیم تا هم یه انرژی مثبت باشه واسه خودمون و بقیه هم ایده بگیریم وسعی کنیم انجام بدیم 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون هستم چون هرکی بهم بدی کرد نتونستم بدی کنم بهش اون لحظه که بهش نگاه میکنم تمام بدیاش میاد جلو ...

افرین ، اینکه عالیه اگه یکی بد باشه و ماهم بد بشیم‌چه فرقی باهم‌میکنیم پس

.
چی بگم گلم ❤اینوفقط بگم که برای همه خوبی میخوام وقتی اطرافیام به آرزوشون می رسن ازته دل خوشحال میشم❤

افرین این ینی از ته قلبت مهربونی که با شادی بقیه شاد میشی

.
مهربون هستم چون هرکی بهم بدی کرد نتونستم بدی کنم بهش اون لحظه که بهش نگاه میکنم تمام بدیاش میاد جلو ...

بسیارعالی ان شاالله بازتاب این اخلاق حسنه روتوی همه جای زندگیت ببینی🌹

من خودم یکی از اخلاقهایی که دارم و فک میکنم‌مهربونم‌اینه که حتی باقی مونده نون و برنج و .... دلم‌نمیاد وور بریزم میگم بذارم توی ظرف تا پرنده ها بخورن ! چیز خاصی نیستا ولی کوچیکترین کاری هس که از دستم‌برمیادواسه پرنده ها

.