2777
2789
عنوان

چرا اخه بعضی از شما ادما اینکارو میکنین. چرا بچه هاتون باید...

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست

از حرف مامانت دلخور نشو. مامانا موقع عصبانیت ازین حرفا که این بچه ها به چه دردم میخورن و جوونیمو پاشون گذاشتم و ... خیلی میزنن ولی در حقیقت خیلی دوست دارن بچه هاشونو. مطمئن باش یکم بعد دعواش با بابات سر اینه که بچه ها پیش کدوم بمونن

مطمئنی همچین حرفی زده؟😕به نظرم منظورش کل بچه ها بوده.

وا برو بخون

من میفهمم چی میگه چون عین همین حرفو مادر منم زده بود

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من کاملا درکت میکنم مادر و پدر من قهر و رفتن از خونه ندارن ولی مدام بحث میکنن همیشه همین بوده خواهر و برادرم ازدواج کردن من موندم واقعا دیگه نمیکشم 

حالا جالب اینجاست که جفتشونم فرهنگین. معلمن

ای بابااااا😞😤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
بعد چیشد؟ 

هیچی عزیزم با هم زندگی میکنن هنوزم دعوا دارن اینا اصلا دوست دارن این مدل رو

جالبه همون داداشم که مامانم اونجوری می‌گفت زن گرفت با مامانم قطع رابطه کرد :))

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!