2777
2789
عنوان

از خوشی های روزگار...

225 بازدید | 2 پست
از خوشی های روزگار، همین بس که آدمیزاد به همه چیز عادت می کند.. به رفتن... به ماندن... به داشتن ِ کسی و بعد به نداشتن ش... به بودن... به نبودن... به عشق، به بی عشقی... به حرف زدن... به سکوت... به دل بستن... به دل کندن... به صندلی خالی... به حضور تازه وارد... به جای خالی اش حتی... به خندیدن... به گریستن... به استرس... به آرامش... به بیکاری... به کار مدام... به دلی که دیگر تنگ نمی شود... به قلبی که دیگر برای کسی نمی تپد... به زندگی ای که میگذرد... خوب یا بد... قبل از اینکه قدم از قدم برداری، یادت باشد که به همه چیز این زندگی عادت می کنی... باور کن...
ولی من هنوز عادت نکردم همیشه فامیلامون همه چیز داشتن و خدا رو شکر مشکلی هم نداشتن اما من زندگیم مملو از مشکل بوده ... من همیشه خوشی های فامیلامونو می دیدم در حالی که خودم خوش نبودم ... همه فامیلامون از ما پول دار ترن و مشکلات منو ندارن ... از بچگیم اینطور بوده الان هم همینطوره اما من عادت نکردم دارم می ترکم از غصه
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.