2777
2789
بچم 11 ماهشه و از قبل بارداری تا حالا مسافرت درست و حسابی نرفتم... قرار بود بعد عید استانبول بریم که شلوغ شد... کسی پیشنهادی نداره که کدوم کشور مناسب مسافرت با شرایط من هست؟ من آنتالیا و دوبی رفتم به نظر خودم آنتالیا خیلی راحت میتونم باشم چون همش تو هتلیم ولی میخوام جای جدید تجربه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بچه با این سن مسافرت بی فایدست، من رفتم واقعا محدود بودیم، نه کیتونه راه بره نه تو کالسکه میمونه، غذاش جداس خوابش به هم میخوره، ببخشید فاز منفی دادم ولی واقعا اذیت شدم و تا اخر عمرم یادم نمیره، حیف اون همه هزینه
خوشمزه ترین خوراکی دنیا لپای پسر منه
با بچه یازده ماهه تا شاه عبدالعظیم هم سخته. خخخخ در کل نه که نری مسافرت ولی تجربه من میگه قبل و بعدش راحت تره. قبلش که هنوز راه نمیره اقلا خطرناک نیست و .. بعدش هم که اصلا از آب وگل دراومده و قشنگ راه میره خودش و کتجکاویاش کمتر شده
LilySlim Weight charts
من از ٥ ماهگی دخترم سفر زیاد رفتم داخلی و خارجی بنظرم سخت نگیر بچه عادت میکنه دخترم یک سال و دوماهش بود بلغارستان رفتیم خیلی خوب بود خوش گذشت مالزی هم خوبه فقط پروازش یه کم طولانیه
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد