2777
2789
عنوان

اگه کتک بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان ک هیچ ب بابا و داداش میگم😏 شکایتش هم میکنم

ی بار یکی از دوس پسرام هُلَم داد(سر ی ماجرایی)افتادم گوشه خیابون سرم خورد ب سکو یکم پیشونیم خونی شد داداشم کشوندش بیمارستان😃😉

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  
خب از شوهرم بعیده ک کتک بزنه ولی اگه بزنه  صد درصد تلافی میکنم دیگه  حالا اگه بتونم میزن ...

والا من دوس نداشتم خانواده شوهرم بدونن کتک خوردم ولی دا مجبوری به خانواده ام گفتم خودمم میزنتمش اما زورم نمیرسه که 

عاشق خشن بودنتم😂😂😂

اتفاقا خشن نیستم از طرفی عاشق شوهرمم

ولی آدم هستم، آااااادم

غلط میکنه بخواد بزنه

بابام که بابامه دست روم بلند نکرده

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

نمیدونم. دعوای شما تموم میشه اما مادرت دیگه همیشه نگران زندگیت و دیدش ب شوهرت عوض میشه. مشکلاتتون رو خودت حل کن

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

والا این کتک حوردن رو تا جایی که میدونم اگر از اول جلوشو نگیری دیگه طرف دستش هرز میشه برای هر چیزی میزنه تو سرت

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
والا من دوس نداشتم خانواده شوهرم بدونن کتک خوردم ولی دا مجبوری به خانواده ام گفتم خودمم میزنتمش اما ...

خب صد درصد قدرت بدنی مرد از زن بیشتره 

ولی بنظرم کار خیلی درستی کردی که نزاشتی خانواده شوهرت چیزی بفهمن 

کنار شوهر جان حال دلم خوبه♡خدایا شکرت بخاطر همه چیییییی♥️👌