2777
2789
عنوان

دوستان بیاید خیلی به کمکتون احتیاج دارم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 87 پست
نه رفتم دکتر سندروم قاعدگی گرفته بودم سه شب پشت سر هم نتونستم بخوابم دکتر چندتا قرص افسردگی و همراه ...

خب عزیزم برو پیش روانپزشک حتما

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
😁نشی حیفی عسیسم

😘🤭♥️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من نصف بخور و کمتر کن بعد یه مدت استفاده نکن

میخوام همینکار کنم 😑

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
😌😌 باید به همچین کاربر های تحصیل کرده و با سوادی افتخار کرد

وووییی خجالت وکشیدم😁🤭

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...
خب عزیزم برو پیش روانپزشک حتما

فک کنم باز باید برم 

سلام‌

درمورد این قرص شما چیزی نمیدونم ، اما قرصهای خانواده ی پام مثل اگزازپام ، وابستگی بهشون بعد ۸ هفته اتفاق میفته ، بعضیاشونم اگه سومصرف نداشته باشن یعنی با تجویز دکتر مصرف کنن ، اعتیاد پیدا نمیکنن 

من بعید میدونم شماهم اعتیاد پیداکرده باشید ، شاید چندروز خوابتون بهم بریزه ولی درست میشه

اینایی که گفتم اطلاعاتم درمورد گروه قرصی پام بود 

میتونید تلفنی تماس بگیرین راهنمایی میکنن.خواهش میکنم🌹🌹

به کجا 😊اگه میشه لطف کنید بگید 

میخوام همینکار کنم 😑

ببین شمارع اطلاعات دارویی وزارت بهداشت رو هم بگیر راهنماییت میکنن 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دلیلش چیه که می خوری الکی یا یه مشکلی هست

ماه پیش دچار سندروم قاعدگی شدم سه شب نخوابیدم رفتم دکتر بهم قرض افسردگی و این قرص خواب رو داد بعد اونا رو کنار گذاشتم اینو نتونستم حالا دیگه نمیخوام بخورم