2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خودشو میکوبه ب قفس ک بیاد بیرون وقتیم میاد بیرون میاد رو دستم هی اون صدارو در میاره و ب دستم نوک ...

مقدار خاصی نیست معمولا6تا9سی سی میخورن

اونقدری که میخوره بهش بده بزور بهش غذا نده

میگم عزیزم فک میکنه میخوای بهش غذا بدی لوس میکنه خودشو😂

مقدار خاصی نیست معمولا6تا9سی سی میخورن اونقدری که میخوره بهش بده بزور بهش غذا نده میگم عزیزم فک می ...

این جوجه ای ک من دارم اگه بتونه منم میخوره 

ولی تقریبا همون ۹ سی سی رو میخوره سیر ک میشه خودشو میکشه عقب میفهمم 

راهی هستش ک این صدارو بتونیم از سرش بندازیم؟؟؟

ببخشید انقد سوال میپرسم چون تجربه ندارم 

خدایا شکرت 

این جوجه ای ک من دارم اگه بتونه منم میخوره  ولی تقریبا همون ۹ سی سی رو میخوره سیر ک میشه خودشو ...

بزرگتر بشه کم کم اون صدای عجیب غریبش از بین میره فقط هواست باشه تو قفسش غذای مخصوص عروس بزار،اینجوری نوک زدن به غذا رو یاد میگیره،دوماهش شد کم کم وعده های غذایی شو کم کن،مثلا اگه روزی سه بار بوده دوبار کن بزار ازهمون غذای مخصوصش بخوره خودش،کم کم یک وعده بعدم کلا ترکش بده😂

ولی اون صدا شو فرامئش کنه یه صدای بلند تر جایگزین میشه😀

بزرگتر بشه کم کم اون صدای عجیب غریبش از بین میره فقط هواست باشه تو قفسش غذای مخصوص عروس بزار،اینجوری ...

آهان ولی من ب همسرم میگم این داره سعی میکنه صدای جدید در بیاره 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘😘

خدایا شکرت 

جوجه من صبح ها پامیشدم اگه چشمش بهم میفتاد چنان جیغ میکشید که بیاو ببین دیگه نمیذاشت بخوابم،در قفس و ...

دقیقاااا اینم همین جوریه چشمش ب من بیوفته دیگه تو قفس نمی مونه میاد بیرون از سر و کولم بالا میره 

پیش همسرمم باشه منو ببینه هرجور شده خودشو ب من میرسونه 

خدایا شکرت 

آهان ولی من ب همسرم میگم این داره سعی میکنه صدای جدید در بیاره  ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘 ...

خواهش میکنم،حرف اخر قفسش همیشه تمیز باشه الان که کوچیکه خودت یا همسرت با یه پنبه خیس پشتشو نگاه کنید اگه جیشاش چسبیده بود تمیز کنیداگه نه نمیتونه جیش کنه و مشکل روده پیدا میکنه 🙂

دقیقاااا اینم همین جوریه چشمش ب من بیوفته دیگه تو قفس نمی مونه میاد بیرون از سر و کولم بالا میره&nbs ...

دقیقا جوجه های منم پر میزدن از دست بچه ها و شوهرم میومدن رو سرم بلند ترین نقطه مینشستن،که دست بچه ها حداقل بهشون نرسه،😍

خواهش میکنم،حرف اخر قفسش همیشه تمیز باشه الان که کوچیکه خودت یا همسرت با یه پنبه خیس پشتشو نگاه کنید ...

چه خوب اینو گفتید ولی ماشالله نشونه گیریش تو دستشویی کردن حرف نداره کلا من و همسرمو نورانی میکنه 🤣🤣🤣

خدایا شکرت 

دقیقا جوجه های منم پر میزدن از دست بچه ها و شوهرم میومدن رو سرم بلند ترین نقطه مینشستن،😍

شما تو دوران بارداری یا بعد زایمان این جوجه هارو داشتید؟؟

چون تو اقدام هستم تو اینترنت ک سرچ کردم استرس گرفتم بعضی سایتا نوشته بودن تو بارداری خوب نیس پرنده داشته باشید ولی من واقعا عاشقشم اصلا حاضر نیستم زمانی باردار شدم جوجه رو رد کنم بره حاضرم قید بچه رو بزنم ولی جوجه رو نه 😁😁😁😁😆

خدایا شکرت 

شما تو دوران بارداری یا بعد زایمان این جوجه هارو داشتید؟؟ چون تو اقدام هستم تو اینترنت ک سرچ کردم ا ...

دوران بارداری که نه،اونموقع مینا داشتم که وقت زایمانم فروختمش،

ولی اینارو بیشتر برا بچه ها خریدم ،البته اینارو هم چند وقت پیش فروختمشون

دوران بارداری که نه،اونموقع مینا داشتم که وقت زایمانم فروختمش، ولی اینارو بیشتر برا بچه ها خریدم ،ا ...

فکر نمیکنم ضرری داشته باشن از یه دامپزشک پرسیدم گفت اگه من دامپزشکم میگم حیوان سالم هیچ ضرری نداره 

خدایا شکرت 

شما تو دوران بارداری یا بعد زایمان این جوجه هارو داشتید؟؟ چون تو اقدام هستم تو اینترنت ک سرچ کردم ا ...

سلام اگر حساسیت ندارید مشکلی نیست می تواند نگهش دارید پیشنهاد میکنم این برنامه را نصب کنید عکسشو میگذارم عکس برنامه رو