2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل pco دارم دو سال دارم خوردم قرص های ال دی ، متفورمین و اسپیورونولاکتون خوردم ولی خب تا دوسال هیچ فولیکول نداشتم بعد دوسال یکی در تخمدان چپ

بعد من زیر نظر دکتر غدد بودم نمیدونم  نیازی هست برم زیر نظر دکتر زنان؟

مجرد هم هستم

عزیزم منم اوضاع تخمدانام خیییلی خراب بود هر دوتاش فقط فولیکول ۷ داشت .با این دکترا به جایی نرسیدم.بع ...

عزیزم میشه بگی چطوری فهمیدی غلظت خون داری؟؟؟ 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

اسی میگم تو فولی خوب داشتی و باردار نشدی؟؟؟ 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
انشاا..که اینطور باشه خداهیچکسو محتاج دوا و دکترا نکنه

امین آبجی خودم حامله شد یه دوره قرص خورد بعد قطش کرد پریود نشد رفت پروژسترون زد پریود نشد اخرش گفت حس میکنم یه چیز تو شکمه ابجی ام خیلی بی خیال بود خیلی ورزشم میکرد تنبلی داشت ولی زیاد نبود 

شمام تنبلی دارین؟ینی بخاطر وزنه که نمیشه؟

آره منم دارم، نه عزیزم اضافه وزن بدترش می‌کنه چون من لاغرم بودم پریودام منظم نبود ولی از وقتی چاق شدم دیگه خیلی نامنظم شده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اها منطورت حلوای میتیه.😅😅😅 تو نینی سایت یا تو گوگل سرچ کن حلوای میتی.میگن هرکی خورده درجا باردار ...

آره عزیزم حلوا رو میگم😂ینی روم تاثیری داره بخدا انقد ناامیدم نگو

اسی میگم تو فولی خوب داشتی و باردار نشدی؟؟؟ 

اره عزیزم بخدا از از عید 99تا الان هرماه دو یا سه تا فولی داشتم با سایز 20 ولی نشده واقعا نمیدونم مشکل چیه پس چقد امپول بزنم خسته شدم

امین آبجی خودم حامله شد یه دوره قرص خورد بعد قطش کرد پریود نشد رفت پروژسترون زد پریود نشد اخرش گفت ح ...

ورزش که خیلی کمکش کرده اول اون بعدم اینکه بیخیال بوده قرص چی خورده میدونی؟شما باردار شدین؟

عزیزم میشه بگی چطوری فهمیدی غلظت خون داری؟؟؟ 

چون سقط داشتم ازمایش دادم تو ازمایش معلوم شد

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔