2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 93 پست
عزیزم این دکتری که الان پیشش میرم خیلی معروفه و همه ازش تعریف میکنن فعلا ال دی داد تا بعد وقت گرفتم ...

منم تنبلی دارم.نه ال دی نداد.سونو انجام داد فولیکول ۷ داشتم خیلی کوچیک.از روز ۵ پری کلومیفن نوشت شبی ۳تا به مدت ۵روز.فولیکولام ۱۸ شد‌گفت عالیه.یه روز در میون اقدام کنم.اما امپول ازاد سازی نداد.دو دوره دیگه هم بدون امپول نوشت.این اولین اقداممه بیبی چک امروز زدم دو روز گذشته از پری.منفی شد .حالا شنبه باید برم ازمایش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمن گفت از روز پنجم پریودی ات بخور تا تموم شه من فک کنم با این کارش منظم میکنه پریودی رو تازه من خیل ...

انشاا..که اینطور باشه خداهیچکسو محتاج دوا و دکترا نکنه

وسط ماه سونوگرافی دادم هیچ فولیکولی نداشتم

عزیزم منم اوضاع تخمدانام خیییلی خراب بود هر دوتاش فقط فولیکول ۷ داشت .با این دکترا به جایی نرسیدم.بعد یه دکتر طب سنتی کار درست گفت  درمان تنبلی تخمدان خوردن دمکرده تخم شبدر قرمز .ریشه شیرین بیان .تخم خرفه .تخم هویج .گیاه پنج انگشت.تخم شوید .۴۰ نهایتا ۶۰ روز بخوری .و ترک سردیجات کنی تخمدانات سالم سالم میشه.بخدا همون که تموم شد رفتم سونو فولیکول غالب داشتم .و همون ماه باردار شدم.ولی من چون غلظت خون داشتم و خبر نداشتم بچه هام سقط میشدن.

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔
بعدشم ال دی ماه اولی که مصرف میکنی اثر زد بارداری نداره و میگن ماه اول مصرف جلو گیری طبیعی رو داشته ...

فدای تو عزیزم منکه فولی ندارم با این قرصم که دیگه اصلااااا ندارم

منم تنبلی دارم.نه ال دی نداد.سونو انجام داد فولیکول ۷ داشتم خیلی کوچیک.از روز ۵ پری کلومیفن نوشت شبی ...

انشاا...که نتیجه بگیری عزیزم ولی امپولhcgرو حتما برن شاید ازاد نشه فقط با قرص

عزیزم منم اوضاع تخمدانام خیییلی خراب بود هر دوتاش فقط فولیکول ۷ داشت .با این دکترا به جایی نرسیدم.بع ...

عزیزم من انقد تو پریودی دم نوش میخورم نگو ولی تاثیری نداشته روم انشاا...خدا بهت دوقلو خوشگل بده عب نداره خدا بزرگه

انشاا...که نتیجه بگیری عزیزم ولی امپولhcgرو حتما برن شاید ازاد نشه فقط با قرص

اره.بهم گفت اکه این ماه هم اقدام کردم وباردار نشدم نرم پیشش .ماه بعد بعد اینکه گلومیفن خوردم برم.حلوای میتی درست کن بخور