هیچوقت ولع خوردن چیزیو ندارم دلم چیزیو نمیخواد اگر بخورم از گرسنگیه به مزشم دقت نمیکنم لذت نمیبرم .هیچ خوردنیو از ته دل دوس ندارم مث بعضیا ک عاشق پیتزان و اینا.شیرینی خشک دوس دارم چون طی روز حوصله خوردن غذا ندارم با دوتاش تا شب میکشونه منو .الان هرچیزی که فکرشو میکنم تو خونه هست اما اصلا کشش در خودم احساس نمیکنم بخورم .همیشه همین بودم و در کودکی شدیدا بدغذا
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انقد دلم میخواد اینجوری باشم.ابجیام یا دوستام وقتی خونمون باشن خودشونو خفه میکنن از خوردن من اما سال به سالم چیزی میلم نمیکشه بخورم☹
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
مثل ظهر ماهی فیله با پلو درست کردم من نشستم نون پنیر گردو خوردم 😅
برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !! 😅😅😅😅😅
معمولی.غذام خوبه اندازه ی خودم میخورم اما فقط برلی رفع گرسنگی.یعنی برام فرق نداره نون پنیر باشه یا کباب یا هرچی هوس ندارم اصلا
وووییی اصن ادم باید غذا ک میخوره چشاش از ذوق برق بزنه🥺🥺🥺🥺🥺🥺
خوشبحالت عاشق شکمو بودنم.گاهی ابجیم میاد یه پاکسازی میکنه میره وگرنه خودم باشم همه چی خراب میشه
یه مدت سعی کن به زور پرخوری کنی یواش یواش یعنی هرروز یا هرچند روز حجم بیشتری بخوری معدت بزرگ میشه ...
نه لاغر نیستم چاقم نیستم معمولیم .میدونی مثلا میشنوم میگن به به دلم معجون خواست یا پیتزا یا کباب یا هرچی من هیچوقت دلم چیز خاصیو نخواست هوس نمیکنم با ذوق و لذت نمیتونم چیزیو بخورم بود و نبود خوراکی برام مهم نیس