2777
2789
عنوان

زانوم صدا میده

| مشاهده متن کامل بحث + 7675 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم دقیقا اینجوری چن روز پیش رفته دکتر براش ام آر ای نوشته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ربطی به کلسیم نداره 

درمانش نکنی بسرعت داره مفاصلت تخریب میشه

غلبه ی سردی هست 

علی الحساب صبح و شب یه قاشق دوسین بخور 

درمان میشی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

صدای زانو مال سردی هست..باید هرروز باروغن بادام تلخ زانوتوماساژ بدی..اینی ک من میگم منبع علمی داره میتونی سرچ کنی توگوگل ک دکترای طب سنتی همینو گفتن..حجامت گرم هم داره.... 

من عاشق پای مرغم ...چقدر تو هفته بخورم

کلسترولت میره بالا 

این حرفا رو گوش نده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شاید سخت باشه یکم خوردنش 😅ولی پای مرغ معجزه میکنه قرص سوپراکل هم خیلی خوبه

برای اینک سخت نباشه این کارو‌کنین 

یک‌کیلث‌پای مرغ و‌تمیز کنین یه جوش بدین ابشو بریزین 

بعد توی‌قابلمه بزارین و‌دو‌تا پیاز گنده ؛ برگ‌ بو ؛ هویج ؛ اگه چوب دارچنم‌دوست‌دارین بندازین توش 

بعد بزارین بیست ‌چهار ساعت بجوشه 

بعد ابکش کنید اب پای مرغ و بسته بندی کنین توی اش  و سوپ ها بریزید 💕♥️

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

زیاد کار میکنی ها معلومه ولی بهت ی قرص معرفی میکنم حتما بگیر دوجوره بری داروخونه بگی قرص k2 میخوام میتونی بری سرچ کنی فقط واسه استخون و پوکی استخوانه قیمتشم ۱۱۰۰۰۰ به بالاست