2777
2789

دوستام من زودپز داشتم رو جهیزیم یکبار درش رو به شدت باز کردم کلی بخار و اب جوش ریخت روی دستم و شکمم و ترسیدم و دادمش به کارگری که میومد خونمون تمیز کاری برد برای خودش.قبلنا که مجرد بودم یکبار تو خونمون زودپز ترکید و مامانم کلی سوخت و تاول زد😢😢

الان باز هوس کردم بخرم چون با پسرم زیاد تایم اشپزی ندارم و شدیدا بدغذاس اینطوری میتونم سرعت بیشتر توی اشپزی بدم اما میترسم.بهم بگید چه نوعی بخرم.برقی خطر نداره؟چجودی استفاده کنم منفجر نشه😂😂😂

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه فقط توی زودپزخورش وغذامی پزم ازهمین تعموایهای یک دسته خیلی راحته

وای همینا که یهویی پیسسسسسس میگنه باید سنگر بگیری؟؟؟بهم یاد میدی چجوری استفاده کنم ؟الانشم تپش قلب گرفتم😂😂

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
من برقی داره عالیه ولی خب الان گرون شده باید میذاشتی هوا خارج میشد بعد درشو باز میکردی

برقی خطر نداره؟گرونیش برام مهم نیست اما چون اشپزخونه نزدیک هال هستش برای امنیت پسرم میخوام چیزی بگیرم نترکه یهو

برقی خطر نداره؟گرونیش برام مهم نیست اما چون اشپزخونه نزدیک هال هستش برای امنیت پسرم میخوام چیزی بگیر ...

نه اصلا خیلی راحت و بی دردسر

فقط کارش تموم شد باید بذاری هوای داخلش خالی بشهش

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

من خیلی میترسم از زودپز 

سرجهازمم نزاشتم مامانم بخره 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
نه اصلا خیلی راحت و بی دردسر فقط کارش تموم شد باید بذاری هوای داخلش خالی بشهش

اصلا طرز استفادش چیه.اون موقع که پیس میکنه باید چکارش کنم .اگه نباید درشو باز کنم پس از کجا بفهمم پخته و جا افتاده

من خیلی میترسم از زودپز  سرجهازمم نزاشتم مامانم بخره

منم میترسم اما الان میخوام.میگن گوشت دوساعته توش له له میپزه😍😍😍😍

اصلا طرز استفادش چیه.اون موقع که پیس میکنه باید چکارش کنم .اگه نباید درشو باز کنم پس از کجا بفهمم پخ ...

خب تو کاتالوگ نوشته

دیگه اول باید هوا خالی بشه

بعد درش رو باز کن ببین پخته یا نه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
وای همینا که یهویی پیسسسسسس میگنه باید سنگر بگیری؟؟؟بهم یاد میدی چجوری استفاده کنم ؟الانشم تپش قلب گ ...

من موادراداخلش سرخ می کنم مثل قابلمه وبعدآب ،حتی صبرنمی کنم جوش بیاددرش راتی بندم اگه لاستیک دورش جاباشه مشکلی پیش نمیاداول زیادش می کنم تابه صداافتادکمش می کنم 

مال من قفل داره یعنی وقتی خاموش کنی تاقفلش بازنشه درش بازنمیشه باخیال راحت استفاده کن چون اصلادرش بازنمیشه که بپاشه

مال من مارک سیوهست

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
منم میترسم اما الان میخوام.میگن گوشت دوساعته توش له له میپزه😍😍😍😍

آره ولی به ترس و استرسش نمیارزه 

ترجیح میدم چن ساعت قبل بار بزارم😥

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
یعنی باز می خوای روگازی بگیری؟برقی بگیربابا خودتو راحت کن من چندین ساله برقی گرفتم دیگه دوتا روگازی ...

اصلا بلد نیستم کدوم خوبه کدوم بد.برقی همچین مشکلی نداره؟کیفیتش مثل زودپز گازی همون کلاسیک ها هستش یا ضعیف تره؟