2777
2789
عنوان

دلم مانتو میخواد ولی نمیتونم بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پالتو نداشتم البته مانتو هامم افتصاح هست رفتم یه پارچه سوییت خریدم 200 در امد یه خیاطی هست کار عمده میکنه 100دادم برام ساده دوختش جاریم همین جنسو مدل دار خرید 550 وقتی فهمید پشیمون شد گفت کاش منم اینطوری میکردم به صرفه تر بود شما هم برو پارچه بگیر خیاط منصف پیدا کن به صرفه تر میشه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
چه اشکالی داره؟ در عوض تو شرایط نامشخص گرونی و اینده میتونه تا اخر عمر بهره ببره

هنر بسیار خوبیه  یعنی از هر هنر دیگه ای بیشتر بکار میاد 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

وای نگو من دوتا هودی خریدم ۳۱۰شد ....ی پوتین ۲۹۰..

ی شلوار ۱۴۰. لباس زیر ۱۱۰ت 

هیچ ب چشمم نمیاد این چیزاااا خودم موندم 

قبلا با ۳۰۰ ت کل اینا میشد خرید 

من از پیج تیهو خریدم قیمتاش نسبت ب جااای دیگ مناسب ولی بازم خیلیییییی گرون شده معازه لباس زیر ...میگفت اینبار ۲۰ درصد افزایش داشتیم 

چرا خیاطی یاد نمیگیری؟ چرخم اکثرا قسطی میدن

مامانم خیاطه ولی راستش لباسی که بدوزی هیچ‌وقت مث اماده در نمیاد. البته چندساله من دوختم ولی واقعا دلم یه مانتو اماده میخواس

منم پالتو نداشتم البته مانتو هامم افتصاح هست رفتم یه پارچه سوییت خریدم 200 در امد یه خیاطی هست کار ع ...

خیاط منصف کجا هست ؟؟،من پارسال میخاستم ی پیراهن بدوزم چندتا خیاط سوال کردم نه مزون اموزشگاه ازین خانما که توخونه خیاطی میکنن دیدم برم حاضری بگیرم خ بهتره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
هنر بسیار خوبیه  یعنی از هر هنر دیگه ای بیشتر بکار میاد

بله وقتی توی طولانی مدت هزینه اموزش و چرخ که الان قسطی میدن حساب کنیم با هزینه مثلا 5 سال لباس)در صورتیکه خیاطی مادام العمره( 

منطورم رنج ۱۰۰ و اینا  مانتو  رو ۳۰۰تومنه پایه اش💔

وااای میدونم‌خودم همش درحال خریدم.

جوری میگید انگار من اصلا خرید نمیکنم..من نمیدونم شماکجایید وکجارومیگید اما اصفهانم واینجا توهمون بالاشهرش ک نظر خودمونه مانتوهاش تابستون رو ۲۵۰ ب بالااااا بود اما اخرا تابستون‌همه آف زدن ۱۸۰ و... الانم زمستونه و مانتوها آف خوردن ازجاهایی ک اف هس گفتم بگرده وبخره..