2777
2789

شوهرم میگه تو زن زندگی نیستی!!!!😐 میخوام ببینم اونایی که زن زندگی هستن چیکار میکنن که من نمیکنم؟!!! 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن زندگی هر کاری شوهرش انجام داد اعتراض نمیکنه ، به خونواده شوهر درهرحال احترام میزاره ، به شوهرش همه جوره سرویس میده ، پول زیاد نمیخواد ، شوهرش دیر اومد گیر نمیده ، خوش تیپ و شاد و س ک سی هم هست

گناه من سادگی بود .

طبق میل شوهر باشن زن زندگین تو ایران هرچی شوهر گفت بگن چشم هر گندیم زد خانمه حواسش باشه درست کنه و چشم پوشی کنه مسئولیت زندگیم کلا به دوششون باشه ولی حرف آخرو شوهر بزنه . به شوهرم گیر ندن 

عزیزم اتفاقا شما زن زندگی هستی که شوهرت اینجوری میگه یعنی زیر ظلم ایشون نیستی به کارات ادامه بده😂😎

چی بگم والا.... عاصی شدم از دستش هرچی فکر میکنم چه کار بدی کردم که اینو میگه به نتیجه ای نمیرسم

ماست 2 کیلویی خر یدم😐😐.. البته قبلا هم میگفت

من زن زندگیم و کلاااا هیچ خریدی با من نیست

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
طبق میل شوهر باشن زن زندگین تو ایران هرچی شوهر گفت بگن چشم هر گندیم زد خانمه حواسش باشه درست کنه و چ ...

منم همینم... انگار جور دیگه ای باید باشم