سلام واقعا همچین کسایی هستن که حس ششم قوی دارن ؟ و حتی یهو شهری که توش ب دنیا اومدی یا رشته درسیتو و.اینکه داهات داری یا نه رو حدس میزنن؟ آخه امروز یکی بهم اومد اینو گفت فکر کردم منو میشناسه آخه نمیتونه انقد دقیق طرف حدس بزنه بعد برمیگرده میگه نه حس شیشمش قویه منو نمیشناسه
اینایی که میگی پیش گوییه نه حس ششم از قبل میشناختت
چطوری منو میشناخت! اون داخل گروه درسی بود من حتی اسممو هم رو پروفم نزاشتمتوی گروه درسی بود اومد پی وی یهو بعد از چند جمله حرف زدن فوری گفت تو اسمت اینه پس فلان جا میشینی بچه فلان جایی رشتت اینه اصلا نمیدونم کی بود اکانتش هم دختر بود
داخل گروه درسی بود ما دانشگاهامون متفاوته یعنی از شهرای مختلفیم اون منو تا حالا نمیشناخت منم همینطور اکانتش دختر بود نمیدونم واقعا کی بود که انقد در موردم درست گفت آخه مگه میشه؟
دوست عزیز میگی حست قویه ازت خواهش میکنم میتونی بگی جنسیت نی نی من چیه چندهفته دیگه معلوم میشه و اینکه ازمایش غربالگری من مشکل داشته برای تست دیگه ای نوشتن ببینن این چطوره میتونی حدس بزنی این سری خوب میشه یانه.اجرت بابی بی دوعالم
بابا پیشگو هم انقد دقیق یه چیزی نمیگه اونم چند تا چیز که واقعا مربوط به خودته ....اولش اومد گفت دختری یا پسر..نتونست اینو حدس بزنه چون پروفم مشخص نیست که دخترم یا پسر..اما اومد گفت تو بچه فلان جایی رشتت اینه روستا دارین خب کدوم پیشگو میشناسی انقد دقیق بگه؟ معلوم نیس کیه
دوست عزیز میگی حست قویه ازت خواهش میکنم میتونی بگی جنسیت نی نی من چیه چندهفته دیگه معلوم میشه و اینک ...
عزیزم من تاحالا واسه کسی این کارو نکردم بخدا من منظورم اینه که واسه خودم یه اتفاقایی میفته که خودم قبلا فکرشو کرده بودم یادر لحظه اتفاق افتاده من نمیتونم چیزی بگم یوقت دوروز دیگه مدیون کسی بشم عزیزدلم ،ولی نگران نباش این ازمایشای غربال گری فقط استرس میده بادم خواهرشوهر منم ازمایش غربالگری اولش مشکل داشت بیچارچقدر استرس کشید غصه خورد رفت ازمایش دومی بچش سالمه سالم بود انشاالله ک هیچی نیست بخودت استرس وارد نکن❤️🤲
خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲