2777
2789

بدون تعارف دخترم خیلی بی ادب شده .به شددت .جلو مردم خجالت میکشم ‌.۶ سالشه .چی کار باید بکنم ؟ داد میزنه .امر و نهی میکنه .سلطه گره .میگه حرف باید حرف من باشه

تو خونه حرف بد زد محلش نزار انگار نمیشنوی.

البته ریلکس باش.خونسرد بگو تا قلدربازی د بیاری فلان کارو نمیکنم برات.

یا فلان حرفو بزنی.اما خونسرد 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشیدا ولی به نظر من داخل رفتار خودتون دنبال چاره مشکل باشید چون اون از رو شما رفتار میکنه

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

با نهایت احترام ؛

قبل از هر کاری  ،  روی نحوه ی رفتار  خودتون  و همسرتون  و فرزندتون  یه بازنگری داشته باشید  . 

بعد آروم آروم  شیوه ی رفتار خودتونو  با  دخترتونو  تغییر بدید  .   اگر قبلا صداتون بلند میشد ،  از حالا ببعد  روی صدا و لحن کلام تون  بیشتر دقت کنید . 

سعی کنید  تو خونه  طوری رفتار کنید که مفهوم  مشورت و مشارکت  رو بیشتر  درک کنه  که از میزان  خودمحوری ش کم شه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نسبت به جیغ و داداش بی تفاوت باشید نذارید فکر کنه با دادوبیداد به هدفش میرسه

با داد و بیداد چیزی که میخواد رو نمدم بهش .ولی بی تفاوت هم نمیموندم تا الان .بهش توضیح میدادم ولی اون مدام داره داد میزنه سر کووووووووووچیک ترین مسائل

عزیزم ببخشید اینو میگم ایا خودتون یا همسرتون یا یک نفر که دختر تون خیلی بهش نزدیکه باشه همچین اخلاقا ...

ببین دختر من خیلی شیطون و بد قلق بود از نوزادی .خیلییی بد قلق .

منم دست تنهای تنهاااا.اوایل سعی میکردم با داد و دعوا کنترلش کنم ، که موفق هم میشدم .ولی تو دراز مدت نتیجه عکس داد ..الان اصلا حساب نمیبره ازمون و من درمونده شدم .که چی کار باید کنم