2777
2789
عنوان

کمک میخوام

107 بازدید | 23 پست

دوسال عفونت قارچی دارم و با داروهای دکتر خوب نشدم ..میخوام از روغن نارگیل و پیاز رمانی استفاده کنم کسی بوده مثل من راهی براش جواب بده

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين من چند سال پيش عفونت گرفتم با هيچ دوا دكتري خوب نشد ولي عسل معجزه كرد كلا ديگه بعدش عفونت نگرفت ...

مال شما هم قارچی بود?

مال شما هم قارچی بود?

آره عزيزم مال من چند مدل عفونت قاطي بود 🤮 واي وقتي يادم مياد هنوز حالم داغون ميشه انقدر قرص و دارو و اپليكاتور بهم داده بود دكتر هميشه تو كيفم پره دارو بود ولي به محض اينكه داروها قطع ميشدن عفونتم برميگشت مال من يه مدت عفونت پنيري هم اضافه شده بود بهش روم نميشد ديگه با شوهرم رابطه برقرار كنم بعد رابطه شوهرم پره عفونت ميشد 🤦‍♀️

قبل و بعد رابطه دستشویی برو و مثانه رو خالی کن حتی اگه بعد رابطه یه قطره ادرار داری بازم باید بری و نگهش نداری و با ژل شست و شوی بانوان خودت رو بشور مایعات زیاد بخور هر روز لباس زیرت رو عوض کن لباس زیر ها تو با چند قطره وایتکس و آب جوش هر از گاهی ضد عفونی کن قبل رابطه همسرت هم تمیز باشه من اینکارارو کردم گوش شیطون کر راحت شدم ژل بهداشتی خیلی مهمه

آره عزيزم مال من چند مدل عفونت قاطي بود 🤮 واي وقتي يادم مياد هنوز حالم داغون ميشه انقدر قرص و دارو ...

نمیتونم به این عسلا امتحان کنم از کجا بدونم صد درصد طبیعی هستن