2777
2789
عنوان

کیا افسردگی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 66 پست
من دارم آسنترا ۵۰روزی یک عدد میخورم یه هفتس وایی عصبیم زودرنج وشذید غمگین

تا دو هفته اینجوری من اینقدر گریه میکررردم.بعدش اوکیه.

زیر نظر دکتر بخوریا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بیکار همیشه افسردگی میگیره کاری کنید ک سرگرم باشید

این حرف خیلی چرته البته ببخشیدا تجربه دارم ک میگم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ای بابا😔متاسفم

ناراحت نباش بهترم الان

دارم خود درمانی میکنم

روش ابداع میکنم 😂😂 تا الان که موفق بودم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
منم افسرده ام دارو مصرف میکنم  اینایی که میگن دارو  نباید استفاده کنیم سخت در اشتباه هستن ...

وای راست میگید مت سه سال تحت نظریه دکتردیگه بودم اولش سرگیجه شدیذ رفتم ترسیدم ام اس باشه گفت نه اضطراب دارو داد ۶ماه خوردم دبدم چاق شدم ولش کردم بعد این سری حالم بدمیشد یهو استرس دل آشوب رفتم دکنر دیگه خیلیییی دعوام کرد گفت میدونی چقدرررر برای آینذت بده رسما داشتی خودت بدبخت میکردی

وای راست میگید مت سه سال تحت نظریه دکتردیگه بودم اولش سرگیجه شدیذ رفتم ترسیدم ام اس باشه گفت نه اضطر ...

اره داروها چاق کننده اس ولی ارزش داره وقتی اون حالتای استرس و کلافگی رو نداری من اصلا اون حالتا رو دوس ندارم