2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره منم انقدر ذوق کردم

مخصوصا اون قسمت یهو وول خوردنش

اصلا مردم براش

انقدر حس خوبی بود

دست و پاش

کف پاشم نشونم داد دکتر

بعد نشونم داد دهنشم داشت بازو بسته میکرد

دکتر گفت مامان میبینی داره حرف میزنه😍

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اره منم انقدر ذوق کردم مخصوصا اون قسمت یهو وول خوردنش اصلا مردم براش انقدر حس خوبی بود دست و ...

ب من دماغ کوچیکسو نشون داد دست و پاهاش،قلبش تند تند میزد قربونش برم خیلی خوب بود 😍😍

عزیزم دختر منم ان تی گفت پسره😂😂 انومالی گفت دختره الانم ۴ ماهشه خوشملم😍

خدا حفظش کنه من برا سالم بودنش فقط خوشحالم مگنه جنسیت تا انامولی منتظر میمونم 😍😍

خدا حفظش کنه من برا سالم بودنش فقط خوشحالم مگنه جنسیت تا انامولی منتظر میمونم 😍😍

حق داری. منم تا بفهمم سالمه قلبم اومد تو دهنم. وقتی رفتم انومالی تا لحضه ای که دکتر بگه سالمه صدای قلبمو میشنیدم هی یخ میکردم گر میگرفتم. وقتی گفت همه چیز اوکی هست یه نفس راحت کشیدم. حاملگی واقعا سخته انشاالله برا شما راحت بگذره

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
ب من دماغ کوچیکسو نشون داد دست و پاهاش،قلبش تند تند میزد قربونش برم خیلی خوب بود 😍😍

اره خیلی

ولی سونو انومالی اصلا اینجوری نیست

من انتظار داشتم برم باز همینجوری شنا کنه ولی جاش تنگ بود

عوضش استخونای ستون فقراتش دیده میشه با چشمش

واقعا تو هر بار که رفتم سونو از ته دلم ارزو داشتم همه مامانای منتظر نی نی بیاد تو دلشون

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40