2777
2789
عنوان

دعا برای عاشق کردن طرف مقابل

41255 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

میخواستم ببینم کسی بوده تا حالا که با دعا و اینجور چیزا طرف مقابلش رو جذب کنه یا نه؟

اگر بوده لطفا بگین که چیکار کردین

پ.ن:با اینکه بهش ابراز علاقه کردم ولی محل نداد،کسی هم تو زندگیش نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پسری  به ابراز علاقه دختر محل نداده 100 درصد اون دختر رو دوست نداره وقتت الکی هدر نده

درضمن وقتی یکیو ک دوستت نداره بخوای جذبش کنی حق الناس گردنته

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
وقتی پسری  به ابراز علاقه دختر محل نداده 100 درصد اون دختر رو دوست نداره وقتت الکی هدر نده درض ...

حتی اگر پسرو جذب کنی وعاشقت بشه حق الناس اون رفتار ؟مثل جذب عشق اینا یا بارفتار 

می آید هر آنچه باید 🌱
حتی اگر پسرو جذب کنی وعاشقت بشه حق الناس اون رفتار ؟مثل جذب عشق اینا یا بارفتار 

ببین جذب پسری با دعا یا قانون جذب زمانی جواب میده که پسر به دختر کشش داشته باشه تاحدودی. 

شاید اون پسر روی یکی دیگه کراش داشته باشه . همونجور ک شما داری برای اون پسر تلاش میکنی حتما اون پسر هم برای دختر دیگه داری تلاش میکنه و اینجوری کارت نتیجه ای نمیده. 

حق الناس هم موقعیه شاید پسر نخوادت تو ب زور داری اونو میکشی سمت خودت. فک کن از پسری خوشت نمیاد ولی دعا بزنه تو بهش جذب شی ایا خوشت میاد اینجوری. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد