2777
2789
عنوان

لاغری💪🏻

94 بازدید | 14 پست

سلام دخترا کمتر از سه ماه دیگه عیده من خیلی چاق شدم و خیلی اضافه وزن دارم تصمیم دارم رژیم بگیرم و اگ خدا بخاد تا عید حداقل ۱۰ کیلو کم کنم شما هم اگ پایه هستید بیاید ی گروه بزنیم و باهم شروع کنیم و هرماه وزن جدید رو بزاریم و مقدار غذاهایی ک در طول روز میخوریم اینجوری خیلی ارادمون قوی میشه 

کسی پایه هست؟؟؟؟؟

Khodaya shokret ♥️

آره من هستم

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام یا واتساپ ؟

وات

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

میخوای ما خودمون گروه داریم لینک گروه و. بزارم بیای؟؟ 

اره عزیزم بزار ممنون

درخواست دوستی بده بهت بدم لینکو

شما تو چند مدت ۱۴کیلو کم مردی

من تو 3ماه یک هفته است سست شده قرار گذاشته بودم یاز از فردا شروع کنم سفت و سخت

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
ی کم توضیح میدی رژیم و ورزشت چطوری بود لطفا

خب چرا نمیریم گروهتون

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو