2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا اول رو زندگیت فکر کن و تلاش واسه خوب شدن کن بعد برو دنبال طلاق اگه خوب نشد توروخدا 😥

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ببین اول درخواست مهریه کن بزار تحت فشار قرار بگیره بیاد واسه طلاق توافقی :در خواست طلاق اول بهتر ندی ...

درخواست مهریه چه جوری روندش میدونین شما راهنماییم کنبد مثلا باید برم دادگاه یا پلیس بعلاوه ده....؟  بعدش خودم فک میکنم شاید فک کنه به خاطره پوله.....و بیشتر لج کنه و بدتر شه

تورو خدا اول رو زندگیت فکر کن و تلاش واسه خوب شدن کن بعد برو دنبال طلاق اگه خوب نشد توروخدا 😥

چیزی از زندگیم نمونده که بهش فک کنم تو این سالها همیشه من تلاش کردم

چیزی از زندگیم نمونده که بهش فک کنم تو این سالها همیشه من تلاش کردم

امام رضای غریبه دستتو بگیره و به بهترین شکل کمکت کنه هر جور صلاحته

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ببخشیدمیپرسم مشکلتون چیه

همسرم تو ماه گذشته فقط چند شب اومده خونه اونم ساعت ده شب به بعد و مرتب هم سرش تو گوشیه باهام حرف نمیزنه راجع به کارش و البته میگه ماموریت میرم ولی وقتی نیست نه زنگ میزنه نه پیغام میده به من و دخترم حالا دلتنگی به کنار حتی براش مهم نیس که ما سالم هستیم یا نه،  وقتی ازدواج کردیم هر دو دانشجو بودیم بهم گفت سر کار نرو خودش شرکت زد گفتم بیام تو شرکت خودت کار کنم گفت نه.... بعدها شرکتشو گسترش داد سرش شلوغ و شلوغ تر شد اوایل راجع به تصمیمات مهم زندگیمون مشورت میکرد بعدها فهمیدم از خیلی چیزا بی خبر بودم 

درخواست مهریه چه جوری روندش میدونین شما راهنماییم کنبد مثلا باید برم دادگاه یا پلیس بعلاوه ده....؟&n ...

نه عزیزم اطلاعات ندارم راجع به روندش ،یا باهاش صحبت کن کل یا بخشی از مهریه رو میبخشی بیاد توافقی طلاقت بده یا مهریه رو کامل میخوای ،اول با خودش حل کن اگه نشد برو پیش وکیل مشاوره بگیر تا بهترین راهو با توجه به مشکلت با شوهرت بزاره جلو پات ،با برنامه ریزی برو جلو