2777
2789

خواهرم میگه اسم بچه رو بذار هانیسا(اصلا نمیدونم معنیشم چیه)

منم ازاین اسمای جدید خوشم نمیاد

گفتم میخوام بذارم ملیکا هی هرچی میگه من هیچی نگفتم هی میگه بی صلیقه و اینا

بعدشم یه حرف خیلی بدی زد رفت رو اعصابم

یعنی انقدر اعصابمو خورد کرده حتا گریمم نمیگیره یکم خالی شم

اون از مامانم اینم از این

مردم حامله میشن بهترین دوران زندگیشونه من بدبختم اینجور

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا نگو تصمیمت چیه وقتی ب دنیا اومد و شناسنامه گرفتی اعلام کن دیگه نمیتونن زر بزنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده منم خیلی نظر میدادن

خواهرم که میگفت بااااااید با من مشورت کنی واسم اسم بچه 😐

حالا خانواده شوهرم هیچی نمیگفتن. تازه میگفتن حق مادره اسم انتخاب کنه 😆

صلوات

واسه چی از الان میگی؟؟؟ اسم بچه رو بگی به همه هر کس یه نظری میده , بذار بمونه به دنیا که اومد بگو اسمش رو فلان گذاشتم تموم شد و رفت هر کی هم هر چی گفت بگو عزیزم هر کسی سلیقه ای داره اگه سلیقه ها متفاوت نبود که اینهمه اسم متفاوت هم نبود 

شما اصلا نباید به حرف دیگران توجه کنید در مورد اسم بچه اتونم با کسی حرف نزنین تا به دنیا بیاد فقط د ...

اخه حرفش خیلی زشت بود

دیگه نمیتونم اسمشو ملبکا بذارم از این ناراحتم

وگرنه بقیه حرفاش واسم مهم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به حرفاشون اعتنا نکن همون اسمی که دوست داری بزار

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
اصلا نگو تصمیمت چیه وقتی ب دنیا اومد و شناسنامه گرفتی اعلام کن دیگه نمیتونن زر بزنن

اره دیگه به کسی نمیگم چی میذارم

فقط باید دوباره بگردم دنبال اسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزیزم شما باید اسم رو با نظر همسرت انتخاب کنی بعد با قاطعیت به همه اعلام کنید

هرکسی هم چیزی گفت بگید نباید به اسم بچمون توهین کنید

درضمن نگران نباش بیشتر حاملگی ها دردسر داره، شما تنها نیستی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اخه حرفش خیلی زشت بود دیگه نمیتونم اسمشو ملبکا بذارم از این ناراحتم وگرنه بقیه حرفاش واسم مهم نیست

ایشون حتما ادم خیلی خودپسندیه که فکر میکنه بهترین نظر رو میده و حتما همه باید باهاش موافقت کنن

ملیکا خیلی اسم قشنگی هست

!! It's me

خانواده منم خیلی نظر میدادن خواهرم که میگفت بااااااید با من مشورت کنی واسم اسم بچه 😐 حالا خانواده ...

خانواده شوهرم کلا غیب شدن اثری ازشون نیست

نظر میدنم برام مهم نیست هیچ کدوم از حرفاش برام مهم نیست

ولی اون چیزی که گفت انقدر زشت بود که دیگه نمیشه اسمشو بذارم ملیکا از این ناراحتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم شما باید اسم رو با نظر همسرت انتخاب کنی بعد با قاطعیت به همه اعلام کنید هرکسی هم چیزی گفت ...

ما باهم انتخاب کردیم

منم به خواهرم گفتم هرچیم گفت باز اسم پیشنهاد داد گفتم همون ملیکا

بعد یه حرف خیلی زشت گفت نسبت به این اسم که دیگه نمیتونم بذارم رو بچه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشون حتما ادم خیلی خودپسندیه که فکر میکنه بهترین نظر رو میده و حتما همه باید باهاش موافقت کنن ملیک ...

اسم مذهبی پیشنهاد بدید

اینو دیگه نمیتونم بذارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40