2777
2789
عنوان

زنگ زدن به مادر همسر

152 بازدید | 27 پست

دوستان مادر شوهر من خیلی غرور داره بهم زنگ نمیزنه اصلا .دفعه آخری هم که زنگ زدم بی حوصله باهام صحبت کرد و تموم شد .

الان من از اون موقع ۱۲ روز میگذره تقریبا زنگ نزدم دیگه .گفتم خب یکبارم اون زنگ بزنه .

بنظرتون اونم نباید زنگ بزنه حالم و بپرسه 

چرا باید بزنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بالاخره یه بار اون باید بزنه دیگه 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

مادر همسر منم زنگ نمیزنه من چون هرهفته میبینمش خیلی کم پیش میاد زنگ بزنم آخه خدایی بنظرم مسخره میاد زنگ بزنی که چی من به مادر خودمم تا کاری نداشته باشم زنگ نمیزنم فقط تو واتس اپ

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
یعنی اگه اونم نزد .من بزنگم

ول کن خب هیچکدومتون زنگ نزنید

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
ول کن خب هیچکدومتون زنگ نزنید

😂😂😂😂👍🏼👍🏼

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
منم مادر شوهرم اصلا زنگ نمیزنه شابد  سالی یه بار هم زنگ نزنه. اما آدم خوبی هست بعضی‌ ها کلا مدل ...

میدونی مامانش همش پای تلفنه به همه زنگ میزنه .اینجوری نیست که اهل تلفن و اینا نباشه