2777
2789

بسههه دوباره نه :|

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسی ندارم نه به ایرانی نه به خارجی  ویروسی که مدام در حال جهشه انشالله که ایمنی گله ای و واکسیناسیون و اینا روش جواب بده 

فقط به راه فاصله گرفتن و تجمع نکردن اعتماد دارم که اونم کامل نمیشه رعایت کرد دیگه توکل به خدا

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
به قول یه بنده خدایی من قرص اسهالم بخوام بگیرم به داروخونه میگم خارجیشو ندارین واکسن که دیگه پ ...

😂😂😂😂😂😂

منم نمیگم همه چیش خوبه ولی حسم به این واکسن خیلی خوبه نمیدونم چرا

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

این نینی سایتی ها از بس بده ولکسن ایرانی رو میگن ولی به جاش خودشون رو میکشن واسه امریکایی الان که گندش در اومده که فایزر هم بدرد نمیخوره😏

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

ان شالله که خوب باشه 

منکه حسی ندارم براخودم چون میدونم تا بیاد لب مرز به ما فقیرو فقرا برسه هفتا کفن پوسوندیم   

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

چیشد؟ 😳😳😳

دو تا تاپیک درباره همین موضوع داشتیم اینقدر نظرات جذاب بود سردرد گرفتم :/ 

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
ان شالله که خوب باشه  منکه حسی ندارم براخودم چون میدونم تا بیاد لب مرز به ما فقیرو فقرا برسه ه ...

نه بابا انشاالله که اگه خوب باشه به همه میرسه

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺