الكيييييييي اونموقع ٣ ميليارد نصف بودجه مملكت بوده ك🤣🤣🤣
آره همه هم ضایش میکردن که داری دروغ میگی، میگفت من اصرار ندارم برای مغزای کوچیک و فقیر شما این چیزا رو اثبات کنم
بعد تو تاپیکایی که خودش زده بود یکیش پرسیده بود زایمان تو بیمارستان دولتی خوبه برم😐😐😂😂
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
فک کن برگشتنی واسه عروس کشون میخاست بشینه عقب اومدباقیافه گفت تابلوشاسی تون روبردارین میخام بشینم من ...
ینی میخواست بشینه عقب ماشین و با شما بیاد برا عروس کشون ؟
خب چه اشکالی داشت عزیزم
کار شما بد بوده 😂
ماشینم که برا خودشون بود
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
عزيز ما كه نگفتيم واسه خودمونه هممون داريم ميگيم كرايه و قرضى بودن فقط واسه قشنگ شدن فيلممون قرض كرد ...
من خدایی نکرده قصد توهین نداشتم❤
روی صحبتم با اوناییه که قمپز الکی در میکنن
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نه عزيزم ناراحت نشدم كلى گفتم وگرنه يه عده هم هستن ميان ميگن ليموزين خودمون😂😂😂
دقیقا😂👌
عروسی نظر خاصی ندارم ولی تو عقدم دختر خواهرشوهرم کلافهم کرد
چرا
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝