2777
2789
عنوان

دعا

370 بازدید | 12 پست

🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️

☘️🌹بسم الله الرحمن الرحیم

🌹☘️

امام سجاد عليه السلام :

خدايا! اى كسى كه در برابر احسانت توقع جبران ندارى، و اى كسى كه از بخشش پشيمان نمى شوى و اى كسى كه مزد بنده خود را نه به همان اندازه [بلكه بيشتر]مى دهى، تو در نعمت بخشيدن آغاز كننده اى و بخشايشت از روى لطف است. مجازاتت عدالت است و قضاوتت بهترين است. اگر عطا كنى، آن را به منّت آلوده نمى كنى و اگرمحروم نمايى، از روى ستم نيست. هركس تو را شكر گزارد، پادشش مى دهى و حال آنكه شكر گزارى را تو خود به او الهام نموده اى.

صحيفه سجّاديه ، از دعاى 45

☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

عزیزم تو یک تاپیک خوندم که نوشته بودین بچتون کیست داشته وجلوی ادرار رو میگرفته وباعث ورم کلیه شده،الان تو سونو بچه منم نوشتن ورم کلیه داره دو طرفه ومثانه کاملا متسع

،الان هفته ۳۵هستم یعنی امکان داره کیست داشته باشه ،خیلی نگرانم

خدایا شکر  

عزیزم تو یک تاپیک خوندم که نوشته بودین بچتون کیست داشته وجلوی ادرار رو میگرفته وباعث ورم کلیه شده،ال ...

بچه تون دختره یا پسر؟

انشالله که چیزی نیست  وقتی ادرار به خوبی خارج نشه باعث ورم کلیه جنین و فشاربه مثانه میشه  ممکنه علل مختلفی داشته باشه ولی خداروشکر درمون داره  نگرانی و استرس رو از خودت دور کن  فقط بعد زایمان پیگیر درمون باشید 

دختر من تو پنج روزگی جراحی شد بعد جراحی ورم یکی از کلیه ها و فشار روی مثانه  رفع شد فقط کلیه سمت چپ ورم داره که بردمش متخصص نفرولوژی کودکان الان دارو مصرف میکنه  خرداد مجددا سونو داره انجام بدم  دکترش میگه ورم کلیه وقتی  ببینی علت چیه و رفعش کنی دیگه سخت نیست و با گذر زمان خوب میشه 

شما توکل کن به خدا دعای پدر و مادر گیراس  بهترین زمان برای دعا کردن بعد از نمازه برای بچه تون دعا کنید و بسپریدش به خدا   اینحوری دلتونم آروم میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه تون دختره یا پسر؟ انشالله که چیزی نیست  وقتی ادرار به خوبی خارج نشه باعث ورم کلیه جنین و ف ...

دوقلویه عزیزم ،هم دختر هم پسر،ورم کلیه پسرم ۷،دخترم۶هست غصه ورم نمیخورم اینکه نوشته مثانه کاملا متسع است خیلی نگرانم کرده با اینکه تو انومالی پیش پرتو نالوژیست رفتم نوشته مثانه نرمال است ولی الان پیش یک سونو گرافی دیگه رفتم نوشته متسع است

خدایا شکر  

دوقلویه عزیزم ،هم دختر هم پسر،ورم کلیه پسرم ۷،دخترم۶هست غصه ورم نمیخورم اینکه نوشته مثانه کاملا متسع ...

تو پسرا معمولا بیشتر دخترا  ورم کلیه شایع که معمولا چیز خاصی نیست  و زود برطرف میشه  خداروشکر زود فهمیدی که بعد زایمان برای  درمان اقدام  کنی 

وقتی بری بیمارستان انقدر بچه  بد حال میبینی که مشکل بچه های توپیشش چیزی نیست  

دکتر چی گفت بهت ؟

تو پسرا معمولا بیشتر دخترا  ورم کلیه شایع که معمولا چیز خاصی نیست  و زود برطرف میشه   ...

دکترم میگه الان هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید به دنیا بیاد  سونو بشه بعد مشخص میشه ولی نگرانی های من تمومی نداره

خدایا شکر  

دکترم میگه الان هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید به دنیا بیاد  سونو بشه بعد مشخص میشه ولی نگرانی های ...

میفهممت من چندروز اول حالم بد و فقط گریه زاری میکردم   ولی باید قویی باشی گریه و نگرانی الان برای خودت و بچه هات بده خیلی سخته  ولی اینم میگذره 

من همون اول دکتر جراح گفت عملش سخته اگه از طریق ناحیه تناسلی نشه عملش کرد  باید از طریق شکم جراحی بشه که خدارو شکر از طریق کولپوسمی (نمیدونم اسمشو درست میگم یا نه)  جراحیش کردن بدون اینکه نیاز به جراجی از طریق باز کردن شکم باشه  .نذر حضرت زهرا کن هم دلت آروم میشه هم  جواب میده .من دخترمو نازنین زهرا اسمشو گذاشتم  الان شش ماهه اس. 

الان تو ورم کلیه اگه نیاز به عمل باشه از طریق لاپاراسکوپی انجام میدن خداروشکر علم هرروز بیشتر از دیروز پیشرفت میکنه خداروشکر کن اگه مشکلی هست درمونش هم هست اگه مشکل تو دست و پا یا اندام حیاتی مثل مغز یا قلب بود خدایی نکرده که بدتر بود 

سوره حجرات رو زیاد بخون  مادر برای دخترم یه روز روضه برای حضرت زهرا نذر کرد  توهم اگه تواتشو داری نذر کن که بچه هات سالم باشن 

میفهممت من چندروز اول حالم بد و فقط گریه زاری میکردم   ولی باید قویی باشی گریه و نگرانی الان بر ...

ممنون عزیزم از راهنماییت عزیزم، چشم حتما نذر میکنم  برام دعا کن انشاالله خانم فاطمه زهرا به داد من مادر برسه

خدایا شکر  

ممنون عزیزم از راهنماییت عزیزم، چشم حتما نذر میکنم  برام دعا کن انشاالله خانم فاطمه زهرا به داد ...

حتما،انشالله  امیدت به خدا باشه 

راستی عزیزم یک سوال شما از اول تو سونوها مشخص شد کیست بوده جلوی مثانه یا بعدا مشخص شد

تو سونو هفته ۳۴ بودم مشخص شد کلیه هاش ورم داره ولی گفتن برای علتش و درمان بعد از تولد نوزاد اقدام کنید بعد از زایمان دخترم تو بیمارستان پزشک اطفال گفتم ورم کلیه رو اونم براش سونو شکم و لگن نوشت  بعدم که دیگه پیگیر درمون شدم

تو سونو که از بچه گرفتن هم مشخص بود

تو سونو هفته ۳۴ بودم مشخص شد کلیه هاش ورم داره ولی گفتن برای علتش و درمان بعد از تولد نوزاد اقدام کن ...

به من تو انومالی گفتن ورم داره ولی الان میگن اتساع مثانه،دیگه نمدونم اتساع مثانه چیه

خدایا شکر