2777
2789
عنوان

ترمیم وسایل بادی بچه‌ها

104 بازدید | 10 پست

دوستان عزیز خواستم تجربم رو به اشتراک بذارم بچه‌ها ی من چندتا وسیله بادی داشتن مثل توپ خونه بادی و اسب پرشی که سوراخ شده بودن تو دیجی کالا دنبال چسب مخصوص ترمیم وسایل بادی گشتم یه چسب بود که بالای ۱۴۰ هزار تومان قیمت داشت دیگه ناچار خواستم بگیرم توی کامنتا خوندم یه بنده خدا گفت که چسب pvc تارگت راضی همین کار رو می‌کنه یازده هزار تومان هم بیشتر نیست خلاصه من رفتم بگیرم نداشت چسب pvc معمولی داشت اما همون چسب رو گذاشتم روش چند ساعت موند حتی اسب پرشی هم درست شد و بچه‌ها سوارش میشن 

اینقدر خودم این مدت گشتم دنبال راهکار و از این و اون پرسیدم خواستم اینجا بگم شاید بدرد یکی بخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتاماشین پسر منم یه جاهاییش شکسته. یعنی پلاستیکی هارو هم میچسبونه؟ 

دو قطعه پلاستیکی رو خوب میچسبونه امتحان کنید شاید درست بشه اکرم جواب نده کلا چسب ارزونیه و تو خونه هم لازمت میشه

دو قطعه پلاستیکی رو خوب میچسبونه امتحان کنید شاید درست بشه اکرم جواب نده کلا چسب ارزونیه و تو خونه ه ...

باشه دستت درد نکنه 💕💕💕

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪