2777
2789
عنوان

دندون عقل کشیدم امروز

111 بازدید | 16 پست

عذرمیخوام دکتر گفت حتما آب دهانتو قورت بده نمیدونم دلیلش چیه؟همون موقع هم ک کشید ازش خون میومد گفت قورت بده من اشاره کردم ک ن گفت حتما باید قورت بدی😥

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیبه

برا خودمم ..نمیدونم بخاطر کرونا گفته ک دهانم خشک نشه 

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺

عذر میخوام ولی نباید تف کنی چون ممکنه لخته ایجاد شه یه همچین چیزی منم جراحی کردم دکتر گفت به هیچ وجه تف نکن

اگه می تونی بدون جمع کردنش تخلیه کنی آب دهنت رو ایراد نداره

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
وااا چ حرفا

چ نقل ها آدم شاخ درمیاره 😁

جراح بود؟وای من انقدر میترسم 

ن دندانپزشک...دندانم کامل دراومده بود فقط کشید...😁درد هم نداشت 2ساعته کشیدم بعدشو نمیدونم

چون تف کردن باعث خونریزی جای دندون میشه 

آها پس دلیلش اینه حالام خیلی خیلی کم خون میاد...قورت میدم🤭

ن دندانپزشک...دندانم کامل دراومده بود فقط کشید...😁درد هم نداشت 2ساعته کشیدم بعدشو نمیدونم

پس راحت بوده برا من دکتر گفت رو سینوساته خیلییی خطرناکه باید حتما جرح بکشه ممکنه صورتت فلج شه 😑زده کل دندونامم فشار اورده خراب شده

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
دلیلشون زود بند آمدن خون هستش. شما حالا چای پر رنگ غلیظ تو دهانت بچرخان  یا مخلوط   ...

ممنون