2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 44 پست
من صبح روزی که خونریزی کردم رفتم میوه خریدم اندازه ۳۰ قدم راه امدم و اوردم خونه، نه درد داشتم نه چیز ...

ینی الان نشون نمیده یاخدا😭😭

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی الان نشون نمیده یاخدا😭😭

بابا چرا اینجوری میکنی؟ من میگم بیخیال نباش، استراحت کن، نگران نباش، سنگینی بلند کردن خطرناکه، با استراحت جلوی خونریزی و لک گرفته میشه، به من میگفتن من گوش نکردم کار میکردم میرفتم خرید، سنگینی بلند میکردم

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
الان شدم ۳۰ هفته و ۵ روز،همش دراز کشم، ۳ هفتس رنگ افتابو ندیدم اصلا بیرون نمیرم

فک کنم یه بار با هم صحبت کردیم 

منم هفته ۲۴ ام گاهی لخته خون میبینم در حد کم و گاهی ترشح قهوه ای از هفته ۹ تا الان  دکترم شیاف داده و هفته ای یه آمپول 

ب نظرت لازم نیست دکترم رو عوض کنم و نظر یه دکتر دیگه رو

بپرسم

این دکترم میگه علت لکه بینی هات مشخص نیست چون همه سونو هات خوبه . و خیلی ترسوندم میگه ممکنه ماه های آینده شاید خونریزی کنی یا جفتت کنده بشه. نمیدونم چرا این جوری میگه 

منم استراحت مطلقم الان. از هفته ۹ تا الان کامل استراحت کردم

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
فک کنم یه بار با هم صحبت کردیم  منم هفته ۲۴ ام گاهی لخته خون میبینم در حد کم و گاهی ترشح قهوه ...

نمیگع برای چیه؟ معمولا یا هماتومه یا جفت پایین، باز برای اطمینان برو پیش یه فوق تخصص، استراحتو مهمترین چیزه، ایشالله که چیزی نیست، من بخاطر جفتم خونریزی کردم به منم گفتن احتمال زایمان زودرس داری، فعلا به زور امپول و شیاف دارم هفته هارو میگذرونم بچه ام بزرگ بشه، امپول تشکیل ریه هم زدن برام وقتی خونریزی کردم بستری شدم

نمیگع برای چیه؟ معمولا یا هماتومه یا جفت پایین، باز برای اطمینان برو پیش یه فوق تخصص، استراحتو مهمتر ...

اوایل جفتم پایین بود یکم لک دیدم .‌خداروشکر دیگه رفت بالا‌ الان کاملا بالاست . واسه همین دیگه ربطی ب پایین بودن جفت نداره .‌

ببین لکه نمیبینم الان ها.‌از ۱۳ هفتگی ب بعد یا لخته خون کوچیک میبینم یا ترشح قهوه ای 

شهر ما فوق تخصص نداره. همه متخصص زنانن

توروخدا جواب منم بدین. من الان تو شونزده هفتم. از این توالت فرنگی های که مثل چهارپایه پلاستیکه میمون ...

چیز سنگین بالای دو کیلو بلند نکن، شاید با یکی دو بار چیزی نشه، به مرور اذیت میکنه، اینجور موقع ها احساس کردین بهتون فشار اومده چند روز فقط بخوابین، فقط برای دستشویی پا شین، نه غذا نه ظرف نه جارو نه پله نه پیاده روی، استراحت کنید هیچی نمیشه، در ضمن استرس بدترین سمه، و با استرس چیزی درست نمیشه بلکه بدتر میشه، پس ارامشتو حفظ کن و استراحت کن با جنینتم حرف بزن و نوازشش کن اونم اروم بشه چون استرسو حس میکنه و اونم میترسه

اوایل جفتم پایین بود یکم لک دیدم .‌خداروشکر دیگه رفت بالا‌ الان کاملا بالاست . واسه همین دیگه ربطی ب ...

میخوای با دکتر من صحبت کنی؟ پیج اینستاشو میدم بهت، هم تلفنش هست، هم دایرکت جواب میده دکتره خیلی خوبیه، بهش شرایطتو بگو راهنماییت میکنه

چیز سنگین بالای دو کیلو بلند نکن، شاید با یکی دو بار چیزی نشه، به مرور اذیت میکنه، اینجور موقع ها اح ...

فداتشم مرسی عزیزم 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
میخوای با دکتر من صحبت کنی؟ پیج اینستاشو میدم بهت، هم تلفنش هست، هم دایرکت جواب میده دکتره خیلی خوبی ...

اره خدا خیرت بده 

بده پیج شو 

خیلی ممنون

توروقران دعاکنید بچم طوریش نشه😭

چیزی نمیشه، استرسو دور کن از خودت بچه اتم میترسه، برو دراز بکش، یه اهنگ اروم بزار، توکل بخدا، هر موقع احساس کردی کاری کردی بهت فشار اومده فقط بخواب چند روز، من خیلی بیخیال بودم، اخرشم چوبشو خوردم

اره خدا خیرت بده  بده پیج شو  خیلی ممنون

بزن

dr.rezvanyari

دکتر رضوان یاری

تهرانی؟ این مطبش شهریاره، دکتره خیلی خیلی خوبیه، خدا خیرش بده، فوق تخصص و جراحه، هم شمارش هست هم تو دایرکت ازش بپرسی جوابتو میده

اون نبود من بچمو از دست داده بودم، اول خدا کمکم کرد بعد اون