2777
2789

عاقا من اشتهام چندان نیس که بگم میخورم و چاق میشم

آزمایش تیروییدم رفتم نرمال بود کم کار و پرکار نبود

یک هفته نخورم و خودمو توی باشگاه خفه کنم فووث فوقش نیم کیلو کم میکنم  که اونم به محض خوردن نیم کفگیر برنج سه سوت برمیگرده 😔

توی باشگاه یکی ونوستات بهم پیشنهاد داده برا دفع چربی

میگه کثیف کاری داره اما خوب
 جواب میده

جهندم، یه ماه میشینم خونه پوشک میبندم

اما عایا عوارض اینا نداره واقعا؟؟ 🤔🤔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تجربه شخصیمو بگم بهت من یه دوره خوردم اثری نداشت بعد از یکی پرسیدم فامیلشون خورده و یه طرف صورتش فلج شده عوارض داره تا اونجایی که من میدونم، بجاش خاکشیر رو توی آب گرم بخیسون بخور طرف قرص نرو❤️

انگار روغن دفع میکنی...ک هر چی مستراح رو می‌یابی نمیره لکه اش🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

من خوردم مدفوع چرب میکنه ولی منو ااغر نکرد دوستمو کرد بستگی به بدن داره

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘

نخووورررز کل ویتامینهات میره بیرون و فقط اب از دست میدی هیچ فایده ی دیگه ای نداره . منم‌مثل تو ام میگن سودامون بالاست یا بلغم . باید اونو رفع کنیم که اونم نمیشه باورت میشه از ترس چاقیه بیشتر حتی تو کرونا هم باشگاهمو میرفتم مردشور ببره استعداد چاقیووو که دیوونه کرده منووو

نخووورررز کل ویتامینهات میره بیرون و فقط اب از دست میدی هیچ فایده ی دیگه ای نداره . منم‌مثل تو ام می ...

منم للغمم الان دارم روزی یه قاشق سیاه دانه روبا عسل وعرق نعنا فاطی میکنمو میخورم انگار بهتر شدم تا ۴۰روز باید ادامه بدم وغذاهای سردرو هم باید توش ادویه های گرم بریزم خیلی سخته ولی دکتر گفت چون للغم هستی داری چاق میشی اگه ادامه بدی اینو لاغر مبشی

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘
چطور میشه فهمید سودا و بلغمو؟

باید بری تب سنتی اولش سوالای مختلف میپرسن بعد بهت میگن