2777
2789
عنوان

چرا ریز و تختم 😿

258 بازدید | 29 پست

اصلا لباسی بهم نمیاد مگر اینکه تنگ باشه یه چیزایی معلوم باشه

از خودم بدم میاد.دارم کم کم مطمئن میشم کسی از من خوشش نمیاد با این وضعم.فقط یه کوچولو قیافه دارم

ببینید این مانتو برای مجلس خواستگاری زشته ؟

اصلا بهم میاد؟یا گشاده

چون نور کم بود وضوحش کمه فقط

قد و وزن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://uupload.ir/files/mzc0_screenshot_۲۰۲۰-۱۲-۳۰-۰۸-۴۴-۵۵.png

خوب ولی حس میکنم بزرگ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
https://uupload.ir/files/mzc0_screenshot_۲۰۲۰-۱۲-۳۰-۰۸-۴۴-۵۵.png

عزیزم ریز نقشی اتفاقا اکثر ریزنقش ها بی بی فیسن😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

این بد نیست، ولی برای خواستگاری یه مانتو کتی بپوشی بهتره، یا از اون مانتو چین‌دارا.

ببخشید که اینو میگم ولی جورابتم صورتی نباشه 🙂

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اینقدر خودتو دوست داشته باش که دیگران با رفتارت بهت احترام بگذارن

غرور نه منظورم اعتماد به نفس

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
158 43 

خوبی بابا ی کفش پاشنه 10 سانتی بگوش اوکی 

قرص زینک شیر خشک سیب زمینی ابپز با کره یا سس مایونز 

گردو انار خرمالو 

اینا بخور چاق کننده هست 7 کیلو کمبود وزن داری 

خوشبحالت

خوش به حالت لاغری  خیلی اندامت خوبه🙁

حس نمیکنی 46 خیلی لاغر؟ 

هم قد منی 

این بد نیست، ولی برای خواستگاری یه مانتو کتی بپوشی بهتره، یا از اون مانتو چین‌دارا. ببخشید که اینو ...

اره عزیزم جورابه رو همینطوری پوشیدم دم دست بود

نمیدونم حالا ببینم لباس بهتر گیرم میاد